Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ajde Mrmune da izfinansiramo nas dvojica po jedan ktitor, po mogućnosti za neke članove iz inostranstva. Znam da si darežljiv:) Ima li dobrovoljaca?

2. Da li može kaizen da javi kad se radi nešto na sajtu? Bezze gubim živce jer otvara svaku desetu stranu. A vjerujem da nisam jedini koji misli ovako.

3. Багује ми опасно нешто. Не могу да напишем дефиницију, искочи:

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
    The proxy server could not handle the request GET /definicije/novo.

Reason: Error reading from remote server

Apache/2.2.17 (Ubuntu) Server at vukajlija.com Port 80

Хтедох да пријавим у баговима, али ми исто ово каже, па морам овде.

4. ЕВо сад проради, маму му.

5. Da li mogu da napišem ovu moju poslednju defku opet pošto je ''stradala'' za vreme kočenja sajta, a da pritom ovu što napisah ne obrišem. Ako novija bolje prođe, stariju brišem.

6. Da li mogu da napišem ovu moju poslednju defku opet pošto je ''stradala'' za vreme kočenja sajta, a da pritom ovu što napisah ne obrišem. Ako novija bolje prođe, stariju brišem.

Što se mene tiče - možeš. Ali ljudi koji su je već pročitali ili letimično ošinuli pogledom i prepoznali, daće ti minus sigurno.

7. Ааааааа појело ми је дефиницију, шта саааад?

8. Ajde Mrmune da izfinansiramo nas dvojica po jedan ktitor, po mogućnosti za neke članove iz inostranstva. Znam da si darežljiv:) Ima li dobrovoljaca?

Пошто сам ја чашћен већ два пута до сад предложио бих ауторе

http://vukajlija.com/recnik/autori/25590
    http://vukajlija.com/recnik/autori/25623
    http://vukajlija.com/recnik/autori/25465

Ето па нека неко дода још тај један ктитор за ове моје Црногорце :р

9. Što se mene tiče - možeš. Ali ljudi koji su je već pročitali ili letimično ošinuli pogledom i prepoznali, daće ti minus sigurno.

Ostaviću je vako, pa šta mi Bog da.

10. Ааааааа појело ми је дефиницију, шта саааад?

Trebalo je da refreshuješ stranicu ili ideš "back" u browseru, otvorio bi ti stranu za dodavanje sa tekstom koji si iskucala. Ako si zatvorila tab i ako koristiš mozillu klikni desni klik na neki otvoren tab i "undo close tab". Nek' ti je Bog u pomoći :)

11. Рифрешовала и опет прокси глупост искочила, отишла на профил, кад оно два комада. Једну обрисала, и сад ова јадна чами са два плуса. :(

Хвала у сваком случају! :)

12. Da li može kaizen da javi kad se radi nešto na sajtu? Bezze gubim živce jer otvara svaku desetu stranu. A vjerujem da nisam jedini koji misli ovako.

Upravo sam optimizovao malo servere. Videćemo sutra koliko je to vredelo.

13. Е, а кад си већ ту, шта мислиш да јавиш људима с времена на време да ће сајт да зеза?

14. Pa ovo zezanje danas nije bilo predviđeno, verovatno je opet poseta (mogla da bude) u porastu.

15. 'Ладно не видех оно цитирано. Хаха. Па добро онда, али мал' мал' па кочи и багује, а ја пред чорбу. Није баро. :)

16. Upravo sam optimizovao malo servere.

Citaj: iskljucio skrinsejver.

17. Jel ima neka javna tema gdje se moze raspravljati rad moderatora i zaliti se na rad istih, ako ima potrebe?

18. Šta se dešava sa posterima?
    Ja znam da treba da se sačeka sat vremena da moderatori odluče da li poster može da se postavi ili ne al' meni poster nije izbrisan, juče sam ga postavio i imam 0 - 0. A nije ni izašao u "Posteri". Ima li nekog objašnjenja?

19. kolko znam bila, al zakljucana

20. Zaključana je ta tema, jer su nas previše hvalili pa smo se postideli.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.