U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Poslala pvt, nesporazum.
Da li mogu da jedan pojam definišem 2 puta i to na potpuno različite načine?
Само изволи.
Da li znate zašto Vukajlija u poslednjih nekoliko sati radi kao Dačijin motokultivator kupljen od Kineza 1978. godine? :) Mislim da me ne zeza net, sad sam proveravao...
Ne zeza te net, i meni se raspada, svaki drugi refresh, 502.
:samar u facu:
Пао му је имунитет, не може више да поднесе.
Хтео бих једну малу техничку помоћ. Како се на постове каче песме дако да се оне виде као клип који можеш да пустиш на Вукајлији ?
Само копирај линк из адрес бара и налепи га у пост
obrisali ste mi definiciju sa takmičenja i tako doveli u pitanje regularnost! SLUGE REŽIMA STE! :)
Koje bre takmičenje? Jel plaća neko porez na to? 'ta ko'e pizd' mat'ne....
Kako se zove ta definicija koju si napsiao za takmičenje?
nešto tuđe sunce ne sija kao naše, ne sećam se... ali, s obzirom da je protivnikova definicija stajala tu sve vreme, nije rešenje da je samo vratite. jel možete da obrišete i njegovu pa da obe pustite sa restartovanim skorom npr. u 8 sati? mi smo došli do zaključka da je to najbolje... više o takmičenju na http://vukajlija.com/forum/teme/26698-vukajlija-kup-2011-sponsored-by-kifla-teme-za-istok-i-raspored-za-ponedeljak-na-novoj-temi-prvi-post-ove-za-vise-inf?strana=76
Sačekajte pa ćemo videti šta i kako.
Je li samo meni gnjavi sajt ili je opšti problem?
Izmenio sam svoju najnoviju definiciju i racunalo mi se kao nova, cak se i pojavila nova pa sam je izbrisao, samo da vam javim.
У чему је фора са оним www1. и www2.vukajlija.com?
Je li samo meni gnjavi sajt ili je opšti problem?
isto pitanje...
I meni gnjavi, svima nam gnjavi.
Aaaaa, treći put postujem ovde bezuspešno, što će reći da smo svi u istoj situaciji.