Pitanje autor - odgovor moderator

1. Turtleboy, napišeš citat, pa tekst koji želiš da citiraš, pa tatic.
    Samo što citat i tatic treba da pišeš velikim slovima.

2. : samo da probam

EDIT: hvala :)

3. aha
    Ko bi to sve pohvatao, kad stalno nes mijenjate. :D

4. Bobibilder - brate, ono obaveštenje na stranici sa posterima će oči da ti istera :)

Posteri se prikazuju sat vremena nakon pravljenja kako bi moderatori imali vremena da sa liste uklone neadekvatne.

5. Treba napraviti neki vrišteći pop-up prozor za nove posterdžije na kojima će pisati gdje "nestaju" posteri. I još da neki glas govori taj isti tekst. I da ga ne možeš isključiti dok ne završi bilfanje.

6. sele - džaba sve to. Možeš povezati i ono vatrogasno crevo od 2 cola da ih prska pre postavljanja postera, ne vredi :)

7. Jel najavio kajzen vama modulatorima neko nenajavljeno usporenje sajta ili meni net stuca?

8. Jeste ali nećemo da ti kažemo....

9. Е, јел' би неко имао муда да обрише овај постер? :)

ЕДИТ ОЧАЈАН ЈЕ МОЛИМ ВАС СКЛОНИТЕ ГА!!!

10. Biće brisan ako se autor još jednom bude pojavio sa 165. duplog naloga i vređao sajt, moderatore, odabrane postere, članove i šta ti ja već znam koga... Preterao je sve granice.

11. možda nije autor nego ko zna ko. Nemojte ga brisati, samo pogledajte skor i lajkove. Ko zna ko to dolazi vređa.

12. Zezatore, svaki put se javi da je on, ništa ti ne brini. I nije se bunio samo kod jednog ili dva moda, nego se raširio kao epidemija. Sad vidim da je opet banovan dok nisam bila tu, ne znam šta je pravio, ali i autoru i posteru se mnogo gleda kroz prste. On je naporan upravo zbog skora i lajkova, kao da je ne znam šta.

13. Ало бре људи, о чему причамо, лик је ОТВОРИО ФБ СТРАНИЦУ под називом

Снежана и 7 јегера у одабране!

Луд је, много смара са тим постером који је голо говно реално.

14. Лепо рече Чрч. Још једном да видим овде његову појаву како кука за тај постер и има да га обришем.

15. Ne kontam foru, poster ima 11000 fb lajkova, pustite ga neka stoji. Ocito je da se svidja ljudima sto povecava dolazak ljudi na sajt. Autora banujte, poster dojajan!

16. Vidim da piše da je artuditu dupli nalog. Čiji je dupli ako može da se zna?

17. Kada nam budeš napisao šifru svog naloga ovde, tada ću ti reći čiji je dupli..

18. Obrisali bismo mi taj poster još davno, samo da nije ona rpa dječurlije to lajkovala na fejsu onoliko puta, a Kaizen nije raspoložen da mu se pojavljuje "strana ne postoji" na 11 hiljada mjesta. To je surova istina, :/
    A banovali smo ga, brat-bratu, jedno dvajes puta najmanje. Lik se obeznanio posterom.

19. Malopre napravih defku,nije bio definisan taj pojam proverio sam u pretrazi, Koristio sam punu latinicu, nije uvredljiva defka (ili jednostavno ispostovala sva pravila) al kad kliknem na svoj profil nje mi nema u defkama,a ne pokazuje se ni na sajtu.. Mislim,nije proslo 5 minuta od postavljanja do brisanja,pa me interesuje razlog? Hvala

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.