Pitanje autor - odgovor moderator

1. misliš na saunobus? ma daj, ovo je silovanje pojmova. MOgao si i snegobus da staviš, ili lišćebus - autobus u jesen, ili polenbus - autobus u proleće. Nemoj da izmišljaš pojmove jer retko kad se ubode nešto dobro.

2. Aj hev dva pitanja. Prvo-Da li mi se cini ili vise ne postoji tema gde mogu da predlozim definicije drugih ljudi? Ako je tako,moze li mi neko reci zasto je to tako? I drugo,odnosno trece pitanje-Mozete li ovde da mi stavite link,ili da mi neko posalje na pvt temu u kojoj pise odgovor zasto Vukajlija danima radi kao govno jebeno,posto nemam zivaca da 37 puta klikcem jednu istu stranu da bi mi otvorio,a kamoli da bi nasao tu temu,ako uopste postoji?

3. bvdlga, možeš preko www2.vukajlija.com ali je sporo ko puž golać! kaizen je otišo po pljuge. pre pet dana. i nema ga da se vrati...

4. Videh na onoj temi,bar radi nekako.Hvala. A sada zelim odgovor na prva dva pitanja. :)

5. Verovatno je nova otvorena kad je stara ispemovana, pa je kaizen očistio staru, pa sad ostale obe. Nem pojma, valjda je tako.

6. Добро вече.
    Да ли ћете да ми објавите један супер постер са политичком конотацијом? Супер је идеја, оргинална али помало је бизаран тј. болестан. Ако неки модератор хоће могу да детаљно објасним о чему се ради. Молим за брз одговор хоћу да идем да спавам. Хвала

7. piše lepo šta je dozvoljeno, a šta ne. Bolje nemoj ako je bolestan.

8. sta misliste o cecinoj novoj pesmi?
    ozbiljno pitam
    sad videh. ovo pitanje je za onu temu caskanje.

9. Strajo aj iskuliraj popi neki bensedincic. Pitas modove u po jedan zasto ne reaguju?
    Ugovaraju oni seksa moj lepi samo se ti przis na posstere :)

10. Zmia je sabotirala sajt?
    Čime jbt? Zloupotrebila je dozvoljene izmene i brisanje definicija koje su napisane za vreme trajanja ktitor naloga?
    A šta je koj moj onda Luluca uradila, koja je svaku svoju definiciju na groblju obrisala, i ostavila im samo naslove? Ona je slučajno to uradila?
    Da ih je sahranila, pa ih tako mrtve obrisala, kao što je Lulu uradila, da li bi i tada bila saboter sajta, jebem partizanski sajt, kad na njemu borave Prle i Tihi i Mišel?

11. Лули је добила дозволу од Каизена, плус њене дефиниције су на гробљу.

Змиу је бановао Каизен. Његов сајт, његове дефиниције.

12. Dobila je dozvolu? hahhahhah brate
    Njegov sajt, zajedničke definicije. Njegove su kad se sahrane ili autor ode sa sajta.
    Ako nema autora da nešto napiše, šta će biti njegovo? Lulucino groblje sa tačkicama?
    Luluce, znači, siktala si Kajzenu protiv Zmie? Što decshko? Zato što se diviš njenom pisanju, pa te je jako pogodilo što je izmenila ono što IMA PRAVO da izmeni dok je ktitor?
    Sad si kao pobedila, moš misliti, a definicija i dalje nema, ili će se volšebno pojaviti kad Zmii istekne ban?
    Plus, Peki, definicije sa groblja su Kajzenovo vlasništvo, i ne smeju da se brišu, a ona ih je obrisala, i sabotirala je sajt.
    Kako Lulu za goru stvar koju si napravila misliš da je ok, a za Zmiu si se baš lepo potrudila da je skloniš?
    Molim te samo jedno. Kada bude došla da joj objasniš neke stvari, mojne da pališ na www.nisamtelamateremi.ba , nego joj objasni to što ni sama ne kačiš, jer je očigledno da si ovo uradila zato što je ne variš.
    Budi ovde, traži da ti prevedu njena pitanja i postove, i odgovori joj.

13. Каизенов сајт. Каизен каже да је нешто ок - ок је. Каизен каже да је нешто саботажа - саботажа је.

14. Дала сам 200 динара само да бих то урадила и попијем бан. Стварно није у реду људи, нисте фер :(

15. Peki, aj neki konstruktivniji odgovor.
    Koliko god da sam spustila level mozga na najjadniji nivo ikada, ne razumem te proste postove, nikako.
    Imaš ti neki stav,a? Mišljenje, il šta god ili si se uhvatio Kajzena jer si prićeran u ćošak.
    To Kajzen može da plasira. Moj sajt, moja pravila. Ti odgovaraj iz svog ugla il se skloni, brate kad ne umeš.
    Šta bi ti reko deset "čoveka" na ovo tvoje lupetaranje?

16. Па Каизен је и пласирао, а Пеки није хтео да оседиш чекаујић Каизија да ти то саопшти.
    :)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.