Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
To što je pronašla rupu u nepostojećem pravilniku sajta joj ne daje za pravo da narušava funkcionisanje sajta. Neko je imao te definicije u omiljenima, davao pozitivne komentare na te definicije a sada ispadne da je to radio na neke nebuloze samo zato što je zmiji dosadno na sajtu. Pa nek ide nek nađe neki zanimljiviji sajt, evo dao sam joj nedelju dana da istraži internet.
Zatvorićemo radnju, jaka stvar.
Prvo objasni motive pa onda reci nekome da nije fer.
Зашто сте ми избрисали тек направљен постер "Чије дете носиш Нермине"?
Јесте да је мало болестан, али је генијалан. Нисте морали да га убаците тамо у постере могао је само да стоји на мом профилу. Захтевам одговор
Зато што је болестан.
Колко си ти прек човек каизене, подсећаш ме на моју покојну бабу која је имала подмукли обичај да оде у Бугарску и онда оданде донесе неке лутке ал их закључа у јебену витрину и каже: ето, гледај их пизда ти материна, то ти доста, штеточино. Да их не би ошишала на ћелаво или тако нешто. Кој курац јбт?
Јесте да је мало болестан, али је генијалан. Нисте морали да га убаците тамо у постере могао је само да стоји на мом профилу. Захтевам одговор
Stavi ga za wallpaper ako ti je genijalan. Ovaj sajt nije predviđen za bolesne stvari.
Paz da ti ne poverujem da je jaka stvar. Da je jaka stvar, ne bi postao posterdžija.
Ti si našao da joj daješ vremena da istražuje internet?
Šta si se bre ti istripovao jbt? Da daješ ljudima šansu da upoznaju sve blagodeti interneta, da ih vaspitavaš i lupaš packe?
Svemogući boss.
Rupe u zakonu i postoje da bi neko prolazio kroz njih, a zakonodavac ih zapušavao.
Doduše, ti imaš verno predsoblje, koje će, verujem da to odradi za tebe.
Pitaj Lulucu što ima toliko izražen animozitet prema Zmii?
Reci mi, zašto je njoj dozvoljeno da briše definicije sa groblja, ili je i ona pronašla rupu u zakonu?
Зашто сте ми избрисали тек направљен постер "Чије дете носиш Нермине"?
Zato što nije samo bolestan, već i uvredljiv na nacionalnoj osnovi. Nije mogao da stoji na tvom profilu, jer bi linkovanjem stigao do nekog koga bi to uvredilo, bilo na sajtu bilo van sajta, a objašnjenje nije "pa znate taj poster nije objavljen, on samu tu eto stoji na profilu". I obrisan je nakon konsultacije sa drugim moderatorima. Nemoj ga praviti ponovo.
edit: eto već su ti odgovorili i Uroš i Kaizen
Могу да направим постер у постеру? Не морате да га објавите, боле ме искрено, само да ми стоји у профилу, онако мало. Па га после можда и ја будем брисао?
Predlažem da se naziv teme preinači u Pitanje Mara Munja - Odgovor moderator.
Ili treba da otvorim posebnu temu za ovaj predlog?
Реме, цепај слободно.
Jadna baba, ko zna šta si joj pre toga napravila pa je morala ovako da se ponaša prema tebi :)
Pa objasni mi poentu toga što si uradila? Zašto nisi jednostavno obrisala definicije? Možda sam pogrešio i nisam shvatio kako treba tvoj čin.
Lego, aj, idi se slaži negde, leba ti.
Ili da te ja složim na posebnoj temi ?
Maro, molim te da prekineš da svoj animozitet koji ti imaš prema meni (počevši od dana mog moderisanja) pripisuješ meni. Takođe, ovdje se niko ne bori niti osvaja pobjede, kako ti kažeš, osim jedino i isključivo tebe. I za siktanje važi isto.
Što se tiče mojih defki na groblju - sve je već rečeno. Sahranila sam ih (izmijenivši ih), kao što sam imala pravo na to. I kao moderator i kao ktitor. Ako ti baš toliko fale, koliko danas popodne ćeš ih vidjeti ist-iste onakve kakve su bile. Mogu i da ih oživim pa da svi uživaju u njima. Samo reci.
Kao i uvijek, izbjegavam da se raspravljam s tobom oko izmišljotina i nebuloza. I ubuduće ću. Molim te za kraj još samo da provedeš jedan dan bez misli i riječi o meni (koja sam ti, je li, tripl Dejan Cukić), vjerujem da će ti taj dan biti mnogo sunčaniji od ostalih.
Edit (da ti ne bih posvećivala poseban post): definitivno NE širi više takve klevete, o tome kako ja za nekog sređujem banove, razmećem se nekim moćima (o kojima samo ti povazdan misliš) i tako to. Smor.
Neka hvala, ne ulazim u prepirke sa intelektualno nadmoćnijima od sebe.
Niti sa starijim ljudima.
Правилник није непостојећи него лепо пише које опције имају ктитори, измена и брисање дефинција насталих за време трајања ктитор налога. Мој мотив није бијо да доказујем неку поенту овде али ето, али ако већ продајеш нешто прецизирај тачно шта људи добијају за те паре. Ако ја платим ктитор и могу да бришем и мењам дефинције, да ли то значи да су оне моје или не? Ако јесу, зашто не смем да радим шта хоћу са њима? Ако нису, зашто је представљено као да јесу? Ако имамо неограничен број дефиниција зашто бивамо бановани због спема? Ништа ми није јасно. Ако већ продајеш нешто реци лепо да знамо шта купујемо.
Сад испада да опција брисања и едитовања дефиниција од стране ктитора служи само да би ктитори могли да одмењују модераторе у њиховом послу? Па јбт, ко то жели да плати.
Схватам ја неетичке елементе мог чина, ал ај занемари то сад.
Lulu, bog me ubio ako sam ijedenu tvoju definiciju pročitala, makar ne namerno.
Ne bih sada to započinjala, fala ti.
Lepo sam rekla da ćeš svoj postupak da opravdaš, a borila si se da Zmia bude banovana za sličnu stvar.
Animozitet koji imam prema tebi nije iz pozicije moći, kao tvoj prema Zmii.
Ogromna je razlika. Ja ću da ti sikćem, a ti ćeš da banuješ.
Lego, šta da ti više kažem jbg a da shvatiš? Slaži se dok ne porasteš, ako uspeš, naravno.
Pa ne mogu to da zanemarim kad je to suština, zato si i dobila ban.
Da si lepo rekla "imaš problem jer je moguće da se zloupotrebe opcije koje su date ktitorima" zahvalio bih ti se i ispravio tekst. Sos je dobio nekoliko meseci ktitora za dž jer je nedestruktivno pronašao nekoliko propusta i ukazao mi na to u PVTu. Ti, Stefan, Cara, Burzum ste se odlučili da mi propuste "saopštite" na drugi način. To je suština, u nameri. Imala si lošu nameru, ne razumem kako možeš onda da očekuješ da ja budem korektan posle toga.
čekajte, čekajte, čekajte, ovo sad i mene zanima, jer ako ću da uplatim ktitora (ko zna) daj da se objasnimo šta može, a šta ne može...
znači, zmia je iskoristila svoje ktitorsko pravo, tj. omogućenu joj opciju, da napravi neke izmene u svojim definicijama. kakve su to konkretne izmene, to nije bitno u ovom trenutku, bitan je sam čin izmene. daklem, napravila izmene i popila ban od nedelju dana.
pitanje: ako nije dozvoljeno vršiti drastične imene, čemu onda opcija vršenja izmena?
ne možeš da daš tu opciju a onda da stavljaš neka, prilično subjektivna ograničenja. jer, možda se nekome više svidela nova, izmenjena defka (eto, ja dadoh plus na mađaricu, ne znajući o čemu se konkretno radi, bilo mi stvarno smešno). ne možem da budeš "malo trudan". ili imaš neko pravo ili ga nemaš.
dalje, a da nije malkice preterano nedelju dana, s obzirom da kostićija nisi ni na jedan dan banjao zbog onog pičvajza?
kakve su ovo šizofrenije po sajtu....
lemaja pogledaj na šta sad liče definicije koje su ljudi komentarisali, stavili u omiljene i sl: http://vukajlija.com/recnik/autori/11049/definicije?order=time
Tebi je to ok? Zamisli da još ljudi počne to da radi? Jel tako treba da funkcioniše sajt?
Kostić i Zmija su zajedno onda banovani na po 1 dan i to im je bio prvi ban. Zmija je u međuvremenu nastavila sa prekršajima a objasnio sam da se banovi povećavaju vremenom.