Pitanje autor - odgovor moderator

1. neka bude i muškog...

+1

2. odvojene teme, neću da gledam muškarce, žene otvorite svoju temu.

3. Ako stavimo i muskog puknuce svadja i nista od teme... Ali ako imate bas zelju moze korleone da izmijeni naslov...

EDIT: Kad neko ovo vidi nek upadne na temu "Umjetnička fotografija ženskog tijela.", pobrise spem, i promijeni naslov u "Lepe fotografije..." i nek izbaci tacku.

4. Zna li se kad će biti popravljen cincilator za poništavanje hejta? Stoji mi nad glavom kao nerešeno pitanje.

5. А зашто се закључавају теме због спема? Није боље да се спем обрише, спемери упозоре, а после и банују ако је потребно? Можда има људи који би учествовали на закључаним темама, а не могу. Није вам нека тактика.

6. Ako misliš na ovu posljednju temu, i samo njeno otvaranje je bilo diskutabilno, kako vidiš.
    Očekivano je bilo da se bar neko neće suzdržati od "neumjetničke golotinje", a glupo je da banujemo ljude ako ih već tema u neku ruku zove na to. Svako može reći: e, to je za mene umjetnost itd.
    Treba bolje i osmisliti i započeti temu.

7. Не, мислим уопште.
    Не мора се бановати. Можете обрисати спем и упозорити, па ако не помаже - бан. А и не мора се брисати ако се на време упозори и не накупи га се много.

8. A to, da. U pravu si. Samo što ne možemo uvijek da stražarimo nad svim temama. I nad definicijama. A poneko i na posterima. :) I još i na četu i PVT-u. :)
    A da treba na vrijeme reagovati - treba. Popravićemo se valjda. :)

9. http://www.vukajlija.com/mungosi/355162

Ova definicija sa naslovne je bleda senka ove definicije koju je Agilni davno napisao i koju sam ja dva puta predlagao za naslovnu.

http://www.vukajlija.com/meerkat-devijacija/306424

Da budemo načisto, merkati su u pitanju, a ne mungosi.

10. Ima li Kajzen odgovor na sve cescu pojavu proxy errora?

11. jel ima neke veze na kom sam serveru ulogovan, jer neke već ocenjene defke mogu ponovo da ocenim sa drugog servera, ili je samo bag u pitanju?

12. Манијаче, мени се дешавало да се због успореног рада не унесу оцене ако одмах након оцењивања отворим нову страницу. Можда је то.

13. GM
    ne, prošlo je već par sati od toga.

14. Нема везе колико је прошло. Ако си, нпр, оценио дефиницију и одмах отворио следећу страну са дефиницијама, неће ти регистровати. Бар мени није неколико пута.
    Пробај на оном спором серверу да оцениш пар дефиниција на једној страни и одмах отвори следећу, па се врати на ону прошлу. Требало би да и даље буду неоцењене неке.

15. Je l' se šta značajno desilo sa mojim skorom od juče?

16. Mogu li nekom moderatoru da pošaljem listu svih svojih duplih naloga, a on ovde da odgovori koliko pluseva i minusa sam dao sa njih na svoj nalog? Čisto da ne bude više bespotrebnih uvreda i spamovanja.

17. O, jebem mu mater, 10i put pisem. Izvinjavam se ovoj dvojici sto sam ih smarala za drkanje, kriv je Kaizen jer mi nestaju postovi i onda mi zato nije sa desne strane i istripovah se da ste opet zatvorili ili sta god.
    Htedoh da pitam da li neko zna kako moze da se napravi "zeleni" caj bez mleka i/ili putera?

18. da li ima sanse da se banuju psihopate koje fine, mirne, casne, lepe i postene autore poput mene ugrozavaju na pvt?

19. Уколико те вређа, или ти прети, направи принтскрин, па стави овде, или неком моду на пвт, па ћемо да видимо шта даље.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.