Pitanje autor - odgovor moderator

1. lemajo, dobro došla u klub :)

2. totalno zona sumraka! znaš kako sam se prestravila! panika me bre uhvatila! ne kapiram KAKO je to moglo da se desi! i zašto! i ko je bre to uradio!?! pobogu! škk!

3. Komentar je napisan u 10:01 juče, a imaš aktivnost na ocenjivanju oko 10:30.

4. e jebi ga, nemam pojma šta sam juče radila, imala sam ludnicu na poslu... da li znaš tačno u koje vreme je ostavljen komentar?

5. nemoguće! na posao sam došla u 10, i nisam odmah palila komp.... ovo je nemoguće

6. Ocenila si 5 remeovih definicija pola sata nakon toga. To je sve. Ne može da se vidi ip adresa prilikom komentara, jbg.

7. jeste, sećam se da sam ocenjivala remeta, ali nisu mi nešto sele njegove defke, pa nisam tela da mu lupam minuse. toga se sećam, ne znam u koje je to vreme bilo. ali taj treći komentar nisam ostavila. reci mi u koje tačno vreme su bila prethodna dva komentara?

8. Imam par pitanja:
    Da li moderatori mogu da vide ko je sve davao pluseve i minuse na određenoj definiciji?
    Ako mogu, da li je dozvoljeno da obaveštavaju obične autore o tome?

9. čekaj, aurora, i tebi se to dešavalo?

10. Ox-e, mozda da otvoris svaku stranicu i kucaj u Search-u/ Find-u OX i tako ces preskakati stranice za sekund.

Hvala, ali i to je jalovo. Na svakoj strani moraš prvo da aktiviraš search pa enteruješ pa da menjaš stranu... sporo mnogo.

11. lemajo, vidiš na mom profilu jedan od prošlih nikova vukajlijapro? E, pa nisam ga ja stavila. Niti menjala mejl, niti stavila neki glupi poster.
    Jbg nezaštićenost, pa hajd...

12. jbt! pa jesi prijavila kaizenu? šta se bre ovo dešava? kako to može? brate! frrrrrrr

13. drugog uveče, oko 9 i 15 oba.

14. Jabučilo, to ne može.

15. pa da, znam bre da nisam palila komp, nikad ne palim komp, pre pola 11 ujutru. dođem na posao u 10, popijem kafu, prelistam novine i tek onda radim. a moj kolega iz kancelarije dolazi tek oko 11, pa i on dok popije kafu i tako to. a komp NIKADA ne ostavljan nezaključan i SAMO ja znam šifru. jbt. pa čekaj, jel to znači da svako može da mi hakuje profil i radi sa njega šta oće?!?!??!!

edit: i tačno se sećam ona dva kometara kada sam ostavila, jer mi bilo smešno kako mi bio poznat pojam a zaboravila da sam definisala....

16. lemajo, pojma, nemam, zaista. pošalji kaizenu pvt, ako sumnjaš da ti je neko uzeo šifru.

17. Jabučilo, to ne može.

Ok, hvala.

18. može?!?!?! čekaj bre! pa šta radi kaizen povodom toga???!!!! ne može bre to tako! alo bre! znači neko može da uđe na moj profil i da napravi pičvajz i da me banuju! može da mi čita pvt! može da mi piše defke? alo bre! kakve su bre to zajebancije?! šta je bre ovo?!?!

19. bleki, nego šta nego ću da mu pošaljem pvt. ovo je bre strašno. ja se više ne osećam bezbedno na ovom sajtu. ispada da ovde niko nije bezbedan. mislim da ću sada lepo da se odjavim, nakon što kaizenu pošaljem pvt. zajebi ovo....