Pitanje autor - odgovor moderator

1. Daj smiri se. Jedini način da se neko loguje na nalog je da zna ili provali šifru. Drugačije ne može. Razmisli još jednom da li si nekad negde zaboravila da se izloguješ, il šta već. U svakom slučaju, pošalji pvt kaizenu nek on proveri.

2. Lemajo imaš na strani kad se priavljuješ opciju da promeniš šifru pokušaj to ako ti je neko provalio na profil

3. Lemaja, ili ti je neko našao mail, pa preko njega provalio (ali sumnjam da je to, jer u tom slučaju više ni ti ne bi mogla da pristupiš nalogu) ili ti je neko provalio šifru.

Skoro je kaizen uveo logovanje preko maila, baš zbog toga, ali veliki deo autora ne zna koji mail ovde koristi, pa je ukinuto i vraćeno na stari sistem.

Promeni šifru na Vukajliji i bilo gde gde koristiš istu. Kombinacija slova i brojeva je jako teška za provaljivanje. Probaj nešto besmisleno, poput:
    broj tablica_predmet sa stola_datum trećeg petka u avgustu.

Neke tako banalne stvari su najčešće najsigurnija šifra.

4. lemaja...da ti nije sifra lemaja? :p

5. Pozz, evo me opet nakon krace suspenzije.
    Pitanje, da li je dozvoljeno da postavljamo neke svoje stare postere tj. da ih ponovo aktiviramo?

6. ne znam bleki, mene ovo jako uznemirava. inače sam veoma oprezna što se tiče bezbednosti, sigurnosti i privatnosti i nema teorije da sam negde ostavila otvoren nalog pa da je neko naišao i jednostavno seo da piše. inače korisitim, što kostič kaže, kombinacije slova i brojeva koji samo meni imaju smisla, i na svaka tri meseca na svim nalozima (mejlovi, fb, vuka) menjam lozinku...

EDIT: a i viš da se nije samo meni desilo, već i aurori....

7. lemajo, onaj ko je makar jednom seo za tvoj kućni računar, može da ti pronađe šifru uz pomoć tri klika.

8. bleki, veruj mi, osim čiče, NIKO ne koristi mog milisava (moj laptop)...

9. lemajo, onaj ko je makar jednom seo za tvoj kućni računar, može da ti pronađe šifru uz pomoć tri klika.

A?!

10. lemajo, onaj ko je makar jednom seo za tvoj kućni računar, može da ti pronađe šifru uz pomoć tri klika.

Kako se ovo radi? :)

11. lemajo, onaj ko je makar jednom seo za tvoj kućni računar, može da ti pronađe šifru uz pomoć tri klika.

To je potpuno tačno.

Lemaja, neko je uspeo da ti provali nalog. Ako ti je takva šifra, onda mu je trebalo dosta lupanja da bi provalio ili ti je nekada koristio računar.

12. Taman da ja promenim svoju šifru pošto sam ubeđen da je zna i moj komšija koliko je prosta. :)

13. Pitanje: Zasto ovde mene niko ne jebe 2% i ne odgovori mi na prethodno pitanje?

14. i na svaka tri meseca na svim nalozima (mejlovi, fb, vuka) menjam lozinku...

Ахахахаха ако некоме таквом провале налог, шта ја да радим кад су ми свуда исте шифре и не мењам их од кад сам направио налоге хД

15. ma znaš koliko bi neko trebao da lupa glavu da smisli moju šifru, nema teoretkse šanse... osim toga, i aurora je imala taj problem. sad mi pada na pamet da je i cela ona stvar sa virtualnom možda na ovaj fazon odrađena....

16. A jebiga, onaj koji cuva. Ja ne cuvam nigde pa su mi opet provaljivali. I moj drug napravio za svog druga laznu jebenu aplikaciju fejsbuka da skine devojci sifru, pa vi vidite.

17. Kris, ne moraju svi to da znaju. Naći će se neko ko će zloupotrebiti. Skini sliku.

18. Lemaja, da li si skoro instalirala nešto što ti je poslao neki vukajlijaš? Ili neki program, bilo kakav?

19. christine, i nigde ne radim "save password"...

20. stefane, nisam ništa...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.