Onda je ili neko ko je koristio tvoj kompjuter u zadnja 3 meseca (otkad ti je ta šifra) ili neko jako zaludan, kada je imao toliko vremena da pokušava.
Lemajo, mogu samo da ti kažem da je neko imao motiv da ti provali šifru. Verovatno ga poznaješ i to vrlo dobro. Mislim, da je neko hteo da hakuje nečiji profil, prvo bi napao moderatorski. Preispitaj se malo, da neko slučajno nije zijao u tastaturu dok si se logovala ili šta već....
inače, lemajo, sos se jednom "igr'o" i upao na nečiji pvt, mislim da on može da ti odgovori kako je neko 'mesto tebe napis'o komentar.
jer, samo je jedan koment u pitanju i dobro ti je zaštićen nalog.
ma korle, mene motiv i najviše buni! zašto bi neko to radio, niđe veze! inače, niko od vukajlijaša mi nije dolazio na gajbu, moji prijatelji kada dodju, sedimo u dnevnoj sobi, ili terasi, komp mi je na dugom kraju stana u spavaćoj sobi, na poslu zaključavam komp čak i kad idem do wc-a ili do susedne kancelarije, znači svaki put kad ustajem od stola. nigde ne klikćem "save password", nigde ne ostajem logovana, i na kraju, nisam ovde jedina kojoj se ovako nešto desilo.....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ma, zezam se, lemajo..
možda je neko nekako "upao" na tvoj nalog, jer, samo je jedan komentar u pitanju.
hm.. pitaj sosa šta misli o tome.
Btw, meni su na Paypal upali, a sifra je budibogsnama, ima maksimalan broj karaktera, nasumice izabrana slova i brojevi.
Kristina, svaki ti dao za ovu sliku. :D
Onda je ili neko ko je koristio tvoj kompjuter u zadnja 3 meseca (otkad ti je ta šifra) ili neko jako zaludan, kada je imao toliko vremena da pokušava.
Lemajo, mogu samo da ti kažem da je neko imao motiv da ti provali šifru. Verovatno ga poznaješ i to vrlo dobro. Mislim, da je neko hteo da hakuje nečiji profil, prvo bi napao moderatorski. Preispitaj se malo, da neko slučajno nije zijao u tastaturu dok si se logovala ili šta već....
ee, mil'ce, valjda svaki ti tražio :P
ee, mil'ce, valjda svaki ti tražio :P
Ma ono mi prvo pade na pamet. :D
A i ti linkuješ đinđerske defke. :P
mil'ce, hahahahahah :D
inače, lemajo, sos se jednom "igr'o" i upao na nečiji pvt, mislim da on može da ti odgovori kako je neko 'mesto tebe napis'o komentar.
jer, samo je jedan koment u pitanju i dobro ti je zaštićen nalog.
ma korle, mene motiv i najviše buni! zašto bi neko to radio, niđe veze! inače, niko od vukajlijaša mi nije dolazio na gajbu, moji prijatelji kada dodju, sedimo u dnevnoj sobi, ili terasi, komp mi je na dugom kraju stana u spavaćoj sobi, na poslu zaključavam komp čak i kad idem do wc-a ili do susedne kancelarije, znači svaki put kad ustajem od stola. nigde ne klikćem "save password", nigde ne ostajem logovana, i na kraju, nisam ovde jedina kojoj se ovako nešto desilo.....
To je ranije moglo, više ne. Ne može na taj način to da se uradi.
EDIT: Mada...
mada.. :)
idi na KONTAKT i mejluj kaizena ako nije online trenutno. Pa neka proveri on.
ma poslala sam mu pvt, nije to sad hitno da mora odmah, znajući njega, navratiće večeras pa će videti....
Ne, ne može. Sada sam pokušao.
Ma, batali šifru i slanje PVT-a Kajzenu, nego, pošalji ti meni ono o Bokici Maljević :)
Stefane, ti beše iz Novog Sada?
Da.
E, i meni o Bojani!
e to ćemo uživo, uz alkohol, jer kad krenem da prepričavam njene akcije meni odmah skače pritisak!
Drzim te za rec!