Pitanje autor - odgovor moderator

1. Naravno da neću, mislim da se celo moje postojanje svodi na to da saznam tu činjenicu i da se vratim odakle sam već poslat...

2. Јано, улогуј се овде:

http://vukajlija.com

И требало би све да буде кул.

3. Jano, proksi ti je kao neovlažena pička. Usko grlo, jednom rečju, moš da guraš ko sivonja, al ne vredi, ne možeš da uđeš. Koristi lubrikant u vidu www2.vukajlija.com

4. ocu se ulogujem al da mi objasnite. a ne vi mene kao navucete. uloguj se tu. svrs protok kurci palci. a na kraju vi meni hakujete komp uzmete moje golisave slike i onda mi svi bez dozvole sise gledite.
    :)
    znam da sam dosadna al sta je to dva u tom?

5. a na kraju vi meni hakujete komp uzmete moje golisave slike i onda mi svi bez dozvole sise gledite.

Е јебига... Блек, проваљени смо...

6. Кој курац одајете свима то за други сервер, сад је и други преоптерећен.

7. Pretpostavljam da vam se brdo ljudi žalilo kako im baguje (pošto ne verujem da je to samo kod mene) pa mi pade na pamet jedno pitanje... Koja je funkcija groblja definicja, da li ima neku bitniju ulogu? I da li usporava rad sajta (pošto pretpostavljam da ima "mrtvih" definicija skoro koliko i "živih")?

8. Bagovi i na www2, otvara pola sata.

Edit: Proradilo :)

9. bleki peki. da vam kazem. ni sa dvojke nece da mi udje.
    jebo vas ja.

10. Pa nema šta da se odaje za drugi server. Forum prati do 10 posto ljudi. 90 posto gleda postere sa prvog servera.

11. E Blek, stvarno nije radilo, odjednom samo poče da baguje, ništa ne može da otvori, izlazi 502 svaki put. Proradi posle 7 min.

12. Кој курац одајете свима то за други сервер, сад је и други преоптерећен.

Lepo sam ja govorio da će nam posterdžije doći glave...

13. Lepo sam ja govorio da će nam posterdžije doći glave...

Постерџије од модератора, мој бојане!

14. Ponoviću pitanje (izvinite na spemu):

Koja je funkcija groblja definicja, da li ima neku bitniju ulogu? I da li usporava rad sajta (pošto pretpostavljam da ima "mrtvih" definicija skoro koliko i "živih")?

15. Služi da definicija može da se vrati u život, ako se greškom obriše. I kao neka evidencija. I kao neka zajebancija. I kao...tako. Ima dosta definicija i verovatno zauzima dosta mesta al jbg, korisno je.

16. Kapiram da sam sad malo dosadna. Ali imam jedno pitanjce (20ti put danas znam al sta cu ja) eto. Ukoliko bi ja resila da definisem nesto. Dal cete mi obrisati definiciju ako je napisana osisanom latinicom. Posto nemam tu latinicu srpsku na kompu sta sad ja koji kurac da radim?
    edit: bude li se neko sprdao sa ucestaloscu mog definisanja jebacu vam sve po spisak.

17. Ukoliko bi ja resila da definisem nesto.

Uh, crni humor. :)

Kako bre nemaš, to svi imaju, samo ti numeš da nađeš.

18. Јано, ош да ти објасним како да наместиш латиницу на компу? То ти дође неко дугорочно решење. Могу и да ти преправим дефиницију и убацим ч, ш, ћ, ђ и остало након што је напишеш, ако ти није до дугорочног решења. Како желиш.

19. Dal je moguce da si tolko bezobrazan? :)
    Nemam, prosto komp je kupljen u Americi i dobila sam ga sa instaliranim vindovskom i nemam.
    Ohooo Jebem te ubija mi se inspiracija. Sta da radim? :)

20. И мој је купљен и лично сам га донео из Америке, није то битно. :) Мора дима! :)

Напиши ти дефиницију, па ћу ја касније да исправим ошишану латиницу. Ако није дуга. Ако је дуга онда ћу да се сморим и направићу се блесав.

А објаснићу ти на певете кад ме не буде мрзело како да подесиш латиницу.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.