Милица ми рече да нема тема о дизајну флаша. Да ли неко други зна има ли слична тема ( изглед боца, најлепша флаша, дизајн етикета, или било каква темо о енологији).
Ако нема могу ли да је отворим и где да је отворим?
Nije mi jasno zašto tamo dole u "Rekli su o Vukajliji" mora da izađe svaki bedni status bilo koje budale sa tvitera koja napiše nešto u principu: "ovaj sajt je kul"...
Odgovor?
Sta je ovo koji kurac proksi sto mi se pojavljuje iznova i iznova kad pokusavam da udjem?
mislim nisam dovoljno cesto na sajtu da bi znala ali kad bi me neko umilostivio odgovora bila bi zahvalna. Jer cu, u suprotnom, razlupati ovaj moj komp a bilo bi mi krivo ako nije do mene.
Mislim da ima. Podforum "muzika" je toliko opširan da verujem da ima tema o pubičnoj seboreji Usnije Redžepove.
Potraži, pa ako ne nađeš ti slobodno otvori.
Ok. hvala
Да ли је увреда ако се аутору Дебилко и Моронко обратим са "Дебилу добра ти је дефка! +"?
Augmentativ njegovog deminutiva = nije.
Хвала на одговору :)
Je l' smemo da smaramo moderatore na fejsu?
Милица ми рече да нема тема о дизајну флаша. Да ли неко други зна има ли слична тема ( изглед боца, најлепша флаша, дизајн етикета, или било каква темо о енологији).
Ако нема могу ли да је отворим и где да је отворим?
Je l' smemo da smaramo moderatore na fejsu?
Не, за то иде трајни бан.
A da im se uvlacimo u dupe?
Da li pravite masovna okupljanja? Koliko cesto? Il' to samo ide uzi broj ljudi? Mozda nije prava tema za pitanje, al' boze moj.
Питај на овој, па ћу ти ја одговрити. http://vukajlija.com/forum/teme/1007-okupljanje-vukajlijasa-bg-ns-kg-ni-bl-bn-tema-za-dogovor
Kako da obrišem sliku koju sam postavio uz definiciju?
Linkuj defku, pa ćemo obrisati.
Da li bi mogli da me banujete do petka 20:00? Ako može da me banuje žemski mod <3
PS: učinite to što bezbolnije.
http://vukajlija.com/gde-ste-lopate-stigao-alija-sirotanovic/280023
Evo tu je slika. Hvala.
Оде слика.
Вајс ако хоћеш, могу ја да се обучем као жена па да те банујем.
Ima li ikog od modova da odradi svoj volonterski posao i raščisti cunami gluposti po definicijama zadnjih par strana?
Nije mi jasno zašto tamo dole u "Rekli su o Vukajliji" mora da izađe svaki bedni status bilo koje budale sa tvitera koja napiše nešto u principu: "ovaj sajt je kul"...
Odgovor?
Predpostavljam da nećeš zaspati ako ti ne odgovorimo?
Sta je ovo koji kurac proksi sto mi se pojavljuje iznova i iznova kad pokusavam da udjem?
mislim nisam dovoljno cesto na sajtu da bi znala ali kad bi me neko umilostivio odgovora bila bi zahvalna. Jer cu, u suprotnom, razlupati ovaj moj komp a bilo bi mi krivo ako nije do mene.