Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Da li modovi brišu definicije koje su bukvalno prepisani posteri? Sad sam video jednu defku koja je kopija postera, pa s pitam...
Daj link, brišemo ako je plagijatčina.
Ova defka...
http://vukajlija.com/kakav-je-osecaj-kada-zvaces-five/361854
Sećam se potpuno istog postera na tu temu (i sa istim primerom, gle čuda). Imao je oko tristo pluseva. Možda je isti autor, pojma neam...
Ima i obrnutih slučajeva: mnoštvo postera sa komentarom iz definicija.
Brišemo kad naletimo.
А како обожавам кад откуцам нешто и нађе се неко да закључа тему пре него што пошаљем...
Мож да откључаш да откуцам опет?
otključah ti ja, ajd kucaj brzo pa da katančimo pa
:*
Na konto kog jebenog kriterijuma mi je obrisana definicija "dvoslojni toalet papir"?
Prosto sam zgrozen, jer zadnja dva puta kad sam postavio defku, ocigledno je to zasmetalo necijem nosu, posto, jelte, ne obradjujem neke "cool" teme, ne dupeuvlacim se clanovima izrazito "inteligentnim i vrcavim" definicijama, i ocigledno da sam na totalno pogresnom mestu. Moz da kaze ko sta hoce, mozda sam ja i atavizam iz nekog drugog vremena vuke, ali me zgrazava kolicina komercijele koja se ljudima ovde gura pod nos. Fuj, odvratno, ljigavo, ne znam ni ja kako vise da se izrazim o situaciji koju zateknem kad god svratim ovde. Proslog puta sam teo da vam nonsarlantno mahnem i oteram sve u p..u ma.....nu, pa sam se popismanio, ovaj put necu. Poz i svako dobro jebenim geyofobnim hipokritima koji jednom rukom pokrivaju dupe (cim se u definiciji spomene analni otvor) , a drugom lupaju minuse, brisu defke, ili rade nesto trece, ne znam ni ja vec sta....
Prosto ne mogu da objasnim koliko sam besan, razocaran, zgrozen ovim sajtom, na kome sam u proslosti proveo toliko KVALITETNOG vremena... za razliku od danas. Uzivajte i tesite se sto vas sve cesce citiraju u mega intelektualnim, kulturnim, nekomercijalnim novinama, kao sto su npr "Svet", "Skandal", "Alo", "Kurir", "Kontra", itd, isl...
da, a narkomanski moto?
2pane - evo kao starom počasnom članu su ti vraćene sve definicije sa groblja (8 komada) i nemoj više da kukaš leba ti. Vremena se menjaju , to je logično. Definicija ti je bila u minusu, a moderator koji je obrisao je iz novije garniture i nije dužan da zna ko si ti i ko si bio na sajtu. Nadam se da ti to govori da nema pristrasnosti i da se brišu defke koje imaju loš skor.
Sad si miran, budi pozdravljen i nemoj više da pišeš žalopojke o obrisanim defkama.
alo a ja??
a koje je tvoje pitanje?
zašto je obrisana defka narkomanski moto?? Piše lepo ispod tupanovog komentara...
@Korleone- Cek bre, od kad se brisu defke sa losim skorom? Kakve to veze ima? Jel skor najbitniji kriterijum za brisanje? To je nesto novo? Sto se kukanja tice, ne radi se o tome da mi je zao definicije, vec da mi je zao kad vidim kakav mentalitet ovde vlada, a jos mi je bezveznije kad vidim da je izminusirana definicija koja u globalu nije losa, osim sto "udara nekog po nosu". Sto se tice vracanja svih definicija sa groblja u fazonu "dajte mu nesto pa neka ide", to uopste nije bilo potrebno, nisam to trazio, i time je totalno promasena poenta onoga sto sam hteo da kazem. Kako god, ko je razumeo sta sam hteo da kazem, razumeo je, ko nije, nije ni bitno, ionako nece skoro imati posla sa mnom...
gagfil - budi konkretniji sledeći put. Defka nije ispunjavaa neke od kriterijuma koji su navedeni na strani na kojoj se pišu definicije (valja pogledati)
2pan - ne znam šta da ti kažem, mnogo toga se promenilo, ni meni se mnoge stvari ne sviđaju, ali tako je kako je. Sajt sada posećuje mnogo više ljudi neko nekada, tako da su i moderatori više botovi nego "ortaci" sa članovima.
Slažem se s tupijem, ne znam ni ja koj kurac boravim ovde više. Adaptirao sam se valjda..
Šta sad ako neko napiše gotivnu defku, ali klindzadija koje ovde ima na kilo lupa minuseve zato što nije humor iz jaslica defka se briše?
Pa posle svi kukaju kako je sajt otišao u kurac!
Eto zašto je sajt u kurcu!
Pa posle svi kukaju kako je sajt otišao u kurac!
Eto zašto je sajt u kurcu!
Ne sekiraj se, ako definicija valja, neće joj pkoditi 10-ak minusa naspram 50.ak pluseva...
aj da se ne igramo više , sedite i napišite nešto za naslovnu, a ne da polažete nade u neke plitke gluposti koje su i vama smešne čitavih 2 minuta.
2pane, razumeli smo šta si hteo da kažeš, nismo idioti, kolko god da si to diskretno provukao kroz svoj post. Mentalitet ne određuju moderatori već svi autori ovde a ima ih, ako nisi primetio, sve više. Mnogima je bilo gotivnije dok je Vukajlija bila ko kafanče u kome se nekoliko ljudi zajebava, ali došli su novi ljudi i imaju jednaka prava da daju plus ili minus, kao i ti i bilo ko drugi ovde.
Dalje, to koje ćemo definicije brisati odlučujemo pre svega prema kvalitetu, ali nekad te i skor navede da obrišeš. Mana subjektivne procene, trudiš se da budeš što objektivniji ali i ti plusevi i minusevi ti opet govore nešto. Naravno, niko od moderatora nikada nije rekao da se baš nikada nije zajebao u proceni. Ljudi smo, majku mu. Ako ti je stalo do neke definicije, lepo zamoliš da ti se vrati, nema potrebe da obasipaš uvredama bilo koga. Što se mentaliteta tiče, to je živa stvar, oblikuje se sama, ne možeš nikog da okriviš što je ovakav ili onakav.
Jbg, izvinjuavam se sto se neko nasao uvredjen, kad sam besan umem da generalizujem, jer sigurno da se ono ne odnosi na sve, ali ne moze niko da porekne da sam bar delimicno u pravu. Cist primer: http://vukajlija.com/studentsko-govno/361980
Vrhunska defka za koju bi autoru dao titulu "SER" ladno popila vec 7 minusa!!!
Jbg, kad god upadnem ovde osecam se kao da sam dosao na koncert Dzo Kokera, a 90 posto publike cine šabani u trenerkama koji pokusavaju da naruce pesmu od njega i da mu zalepe iljadarku na celo :S Definitivno se i vremena i Vuka menjaju, samo u kom pravcu...
"Studentsko govno" ne bi dobilo ni jedan minus da sam je na vreme video. Bila bi odmah obrisana. Očajna je.