Pitanje autor - odgovor moderator

1. http://vukajlija.com/zabava/posteri/136734-i-uhvatim-ti-ja-makaze

мој је постер уклоњен са оцјењивања и нико га више не види осим ако не дође на мој профил
    извините али сматрам да је квалитетнији од многих који су тренутно на оцјењивању
    не знам коме се тако не допадам тамо....али јбг, не могу заувијек то трпит

извините још једном

2. E, tek sad vidim, kakvo je sad sranje Cara napravio, pa je trajno banovan?

3. А није смекша' н'о је дига руке од мене, досадило му је више :)

Е оно што неко пита јесу ли другачија слова, има разлике код старих тема на форуму, на првим постовима је размак између редова мањи и онда изгледа као да су слова мања :)

ЕДИТ: Ево рецимо ту http://vukajlija.com/forum/teme/171-vicevi размак између редова..

4. Ima li neka tema o najvećim sportistima? Na današnji dan je poginuo veliki Dražen Petrović pa da ga pomenemo

5. Има о белим кошаркашима, па пробај ту.
    Чек, сад ћу да нађем тему.

6. Isti mi je brauzer, al sve mi nešto drugačije slova izgledaju. Znači luda sam.

Neće to dugo da ga drži, tako da SMarko i Selenijum pokajte se! :)

Ja se čitavu noć kajala, izgleda da je pomoglo. :)

7. Селенијум, можда ти је удаљено или увећано, тада стварно изгледају другачије, оно цтрл +/-

Ја сам читао молитве синоћ :)

8. Селенијум, можда ти је удаљено или увећано, тада стварно изгледају другачије, оно цтрл +/-

E jebi ga Smarko, pa nisam tolika budala :)
    Još su neki sinoć na četu rekli da su im slova drugačija.

9. Okej Luli, nema veze. Vidim da nema smisla dalje nastavljati razgovor na ovu temu. Opušteno.

10. Kolika je otprilike dnevna posjeta na sajtu? Da li znate?

11. jel se razmatra, ili da li uopšte postoji tendencija ili mogućnost da kad kliknem na nečiji www2 link, ja koji kao pravi tru vukajlijaš idem samo na normalnu vukajliju i nikada se neću logovati na te sekundarne gluposti, ne moram da se logujem i tamo? kapiram da je bilo pitanje već, a kapiram i da verovatno ne znate odgovor, ali čistom da pitam, ako slučajno znate, a ako ne znate onda nekako da barem kažem kako bi bilo više nego lepo da može to da se sredi. ovako je bezveze.

;-)

12. Ne razmatra se. Da si TRVE, išao bi na sve moguće alternative :P

13. Da si TRVE, išao bi na sve moguće alternative :P

tru čovek koji ide na alternative, blesavo :)

14. Da li modovi brišu definicije koje su bukvalno prepisani posteri? Sad sam video jednu defku koja je kopija postera, pa s pitam...

15. @Surovi: samo dodaš www2. gore u link i refrešuješ, onda ti dozvoli da oceniš, ja tako radim...
    izvinjavam se što spemujem...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.