Pitanje autor - odgovor moderator

1. može li neko da mi baci link one teme ''glumice filmova za odrasle'' ili tako nešto. Tema je puna materijala, al ne mogu da nađem u kom podforumu se nalazi, pa ako bi neko bio ljubazan i ako zna...

Edit: fala, nije mi ni na kraj pameti palo, taj podforum mi deluje nekako štreberski pa nisam ni gledao tu.

2. Petre, zar ne bi bilo logično da je tema u podforumu "film"?
    http://vukajlija.com/forum/teme/7858-akteri-filmova-za-odrasle

Pitanje: Gde je Faca zgrešio? Msm, u kom postu, zašto je pojeo bananu?

3. Nije nigde zgrešio. Sopstveni zahtev.

4. E, ljudi, moze jedna molba? Ne bih da skacem po dzigerici moderatorima, samo bih pitao za ovaj moj poslednji poster, sta ne valja? Prvi put spajam slike za poster, mlad sam i neuk, pa rekoh da nije zbog toga?
    Ne bih rekao da je ideja, imao sam i glupljih, pa su prosle. A bogami i drugi su... :)

5. Izgleda da je bolje da kažete Kazanu da je stari način puštanja postera u opticaj bolji. Ljudima ne možeš udovoljiti, pa da ga jebeš. Jebli vas posteri.

6. Ok,ok, lepo sam pitao... jebem ti.

7. Je l´ to stvarno moguće ili samo nisam dobro pregledala forum... Nema nijedne teme Ljubav i tako to? :)

8. Holdenu, ovo što napisah nije bilo upućeno tebi, već svima koji plaču za posterima.
    Jebli vas posteri i žalopojke. Kad ste došli na sajt pristali ste na "uslove korišćenja" i kraj priče. Tačka. Više ste svi masovno dopizdili i bogu i narodu sa jadikovanjem.

9. Ma ok, rekoh da se ne zalim, stvarno. Ne lamentiram nad glupim posterom, nego pitam cisto iz radoznalosti, i kao savet.
    P.S. A i nije tako los... :)

10. E stvarno se nisam tebi obraćala, već svim ljudima koji zajebavaju prethodnih milion i po strana samo zbog glupih postera.
    Iskreno, tvoj post sam skontala tek kada si odgovorio ti na moj. :)

11. Selenijum
    Primecen sam. Dovoljno! :) To je to, znaci kad treba da krenem da smaram oko postera - upadam nenadano!
    U svakom slucaju, fala. Pozdrav!

12. Bruce, evo je tema: http://vukajlija.com/forum/teme/23170-informacije-o-odnosu-vasih-glasova
    Bila je zaključana jer je u njoj prethodno (1000 puta) postovao izvjesni Živinko. Nije da nema više prosjeka, nego je promakla masovnom otključavanju tada.
    A tvoj odnos glasova je: 20554 / 7276

Stefane, koji ti je s konjkursom više? Milica ga se prihvatila pa nagulila, a mene nešto mrzi da sve sama radim. Saberi glasove, pošalji mi na PVT sa sve linkovima pobjedničkih postera, biće završeno odma'.

Dshone, ništa, pozdravljamo tea ko odlaziš.

Holdene, jbg, šta da ti kažem, dešava se.

Selenijum, sljedeća ma i malecna diskusija na ovoj temi - zaradićeš ban duži od onog standardnog, jednodnevnog. Iskuliraj kukavce bre. :)

Malinče, ima raznih tema o muško-ženskim odnosima. To je valjda ljubav.

13. Ima novih kandidata, bre, propustiće sledeći konkurs :)

Sabiram sada i šaljem.

14. Dobro. A imaš odgovor i na Ktitoru. Shvati ga kao opomenu.

15. па ако смо пријатељ и ја предложили један другом дефиниције за одабране иако нисмо знали, нисте их морали обрисат, лијепо су их почели бодоват

16. kako da vidim sta mi je neko pisao u poruke? :$
    znam da bi trebalo da je ovdje na forumu negdje,ali ne mogu da pronadjem

17. Iznad Poslednjih aktivnih poruka, sa desne strane foruma ti lista sa tri poslednja pvt-a.

18. kako da vidim sta mi je neko pisao u poruke? :$
    znam da bi trebalo da je ovdje na forumu negdje,ali ne mogu da pronadjem

Forum, pa gore-desno jebiga. Piše: "privatne poruke". :)

19. jebiga onda nemam privatnih poruka :D
    sacu tebi poslat pa ti odgovori da vidim radi li xD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.