Pitanje autor - odgovor moderator

1. Nema problema, osim što imam krizu kreativnsoti. Dala sam sve od sebe.

2. Hajde neka neko pobriše/ukloni ove nemoderisane postere koji iskaču trenutno.

3. PORFAVOR

Zbog cega ostavljate definicije i postere u zivotu ili jos gore na listi odabranih ako se dokaze da je nesto plagijat?

4. Sad će posteri da se srede.
    Remče imaš temu prijavi za brisanje, ne možemo sve komentare, pogotovu na posterima da ispratimo.

5. pazi, razumijem ja da je posla preko glave i da se nema vremena, ali bar pregledajte liste odabranih, pogotovo postera. Par puta sam naletio da u komentarima odabranog postera stoji link originala, sreca pa ima ljudi kojima nije mrsko da pretraze net. 2 minuta posla da se pregledaju komentari, nije kopanje budakom pa da je tesko. : )

6. ma znam ja sve to, al razumi me, na odmoru sam :)

7. Ја увек прегледам коментаре постера које сам одабрала због тих ствари. Тако да није да се не прегледа, него промакне. :)

8. Po kom vi kriterijumu odlucujete dal definicija moz da opstane ili ne npr ova moja glupost Nije bogat onaj ko nema pare-Nego onaj ko ima je obrisana a ona sranja tipa Beki Bekic sta je smesno koju picku materinu i Bajaga-veruje-neveruje bleje,bezveze il se sprdamo do kraja il odma na orlovacu.
    Edit: Cak su bile i u odabranim

9. a i te postere kajzen verovtno bira, a on ne probira... pusti ga. :)

10. sta kaizen ima da bira, on je administrator... : )

11. On ih kači na fejs. Pa izabere nekad od najpopularnijih u danu. Desi se da neki bude plagijat.

12. Može li "Transfer blama" da se prebaci u vrh podforuma "zezanje"? Često se koristi, a nekada ju je teško pronaći među onim dole temama.

13. A ne znam, jebi ga, biće valjda, čekamo Korlea.

14. A ti bi da te mi nešto pitamo? :)

15. pa ne, samo sam radoznala. nisam bila tu par dana, pa reko da vidim šta se desilo...

korle dušo, tebi ne treba nikakava tema da bi me pitao bilo šta, dovoljno je da me izvedeš na kafu... ;))))

16. e jebiga, sad sam taman otključao temu, spremio se da ispitujem, i ti me pozoveš na kafu, i sad sam se zbunio i postideo ;P

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.