Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
uf uf, mnogo si ti meni nešto stidan, a nisi se stideo kada si mi na uvce šaputao slatke reči! :P
edit: korle, za šta da se spremim? za kafu? ;) na ono pitanje sam ti odgovorila... :)
"Napomena: izbegavati pitanja o obrisanim definicijama a naročito posterima, jer se dnevno mnogo toga obriše i nemoguće je ispratiti sva ta pitanja i dati odgovor na ista. Takva pitanja baš ako vam je mnogo stalo do definicije i ne možete da zaspite ako vam je definicija na groblju, inače ne."
Pokusavao sam do sada da izbegnem ali jednostavno ne mogu vise...
Dok definicije ktitora i "odredjenih" autora sa 5 kg-a psovki ostaju, nama smrtnicima budu obrisane one u kojima samo pomenemo: cmar, 'rac, proliv (itd.). Po cemu npr. moja definicija krsi pravila a necija ne? Znam da nije stvar u kvalitetu jer sam se dosta potrudio oko nekih definicija, a vecina manje kvalitetnih definicija "prezivi".
Možda postoji neka tema o ovome ali ja nisam upoznat.
Ovako, način na koji se moderišu posteri trenutno, je najgora varijanta koja postoji tj. ne moderišu se uopšte. Prolazi sve i svašta, od polnih organa koje postavljaju egzibicionisti do postera gde neko privatne slike ljudi zloupotrebljava iz čiste zlobe, čime im može naneti materijalnu i duševnu bol, a to je kažnjivo zakonom i Vukajlija bi snosila deo odgovornosti ,ako neko želi da putem suda zatrži pravdu. Moderatori ne moderišu postere i mora se uvesti neki novi sistem, ovo ne funkcionoše nikako i pitanje je kada će izbiti neki veći problem.
Jedno od rešenja je da za postavljanje postera bude potrebno 50 poena, identično kao i za komentarisanje na forumu, tada će se poprilično filtrirati ono što je kvalitetno na Vukajliji. Pozdrav
Корлеоне, ја сам ти река' кукурику, оћу мене да питате, да виђу што ће бит
Модерисање постера?
@nem0
Da, tako se kaže kada moderatori obave moderaciju postera.
Nije sramota pitati, sramota je ne pitati a ispasti glup.
Каже се модернизација постера.
Не бих ја то тако.
Хернандо, тај систем који си ти поменуо је већ постојао. Тада се сав пролив са постера пресипао на дефиниције, односно, имали смо 200 дефиниција у току дана које су биле у фазону "дајте ми 50 поена да постеришем". Дакле, идеални систем не постоји јер сајт има превише чланова, и превише се постерише. Заправо, идеални систем би био кад би власник сајта зарађивао неку велику лову од овога, па да плати одређене људе да модеришу. То се наравно, неће десити, што је скроз нормално.
Модератори имају своје обавезе, ово раде волонтерски, тако да, навикни се. Није сад да смо ми у фазону "боли нас курац, не плаћају ме, могу да радим шта 'оћу", али опет, наравно да ћемо ставити своје обавезе пре сајта. И ово што радимо да би сајт изгледао овако, је много, веруј ми.
Dok definicije ktitora i "odredjenih" autora sa 5 kg-a psovki ostaju, nama smrtnicima budu obrisane one u kojima samo pomenemo: cmar, 'rac, proliv (itd.). Po cemu npr. moja definicija krsi pravila a necija ne? Znam da nije stvar u kvalitetu jer sam se dosta potrudio oko nekih definicija, a vecina manje kvalitetnih definicija "prezivi".
Апсолутно није ствар у псовкама. Ствар је у томе да су твоје дефиниције недовољно квалитетне. Гледам сад шта ти је брисано, јесте да нисам ја, али то је то. Погледај дефиниције било ког боље рангираног аутора и видећеш да је апсолутно дозвољено коришћење вулгарних речи. Дефиницију никад не бришемо због тога што пише "курац" у њој. Ако си баш уверен да су твоје дефиниције квалитетне, могу да их прекопирам овде, да их изанализирамо, веруј ми да ће свако од чланова који се нађе ту да потврди да су недовољно квалитетне да обитавају на сајту.
I da dodam, SMarko, nem0, Hernadno, ako imate da postavite pitanje to učinite, nemojte da spemujete operativnu temu i odgovarate sami sebi i ovde palamudite, ima milion tema za to.
@Пеки д џем
Čekaj, bilo je 50 poena u proseku. A to je teško postići. Onda je bolji modalitet da bude recimo samo 10 poena u zbiru, nije mnogo ali će oterati onaj šljam koji se nakupio na posterima a i na defkama.
Poeni sa postera se ne računaju nigde, niti prosek za njih.
Bila je opcija da se skupi 50 poena na definicijama da bi se mogao postovati poster.
@church pub
Pa zar nisam postavio pitanje ? Šta mene uplićeš u cinizam ostalih, ja sam dao konstruktivan predlog a njih dvojica su uleteli sa hejtom ničim izazvani !
Потребно је било скупити 50 поена збирно на дефиницијама да би се стекла могућност прављења постера.
@nem0
Da, tako se kaže kada moderatori obave moderaciju postera.
Nije sramota pitati, sramota je ne pitati a ispasti glup.
Ovo nije pitanje. Ovo je palamuđenje :)
Odgovorila sam ti iznad na prethodno.
@Пеки д џем
Ok.
@church pub
To je bio odgovor na ničim izazvane prozivke, sad ti palamudiš napadajući mene :)
edit by cp:
Nije tvoje da odgovaraš na prozivke ima ko će da opomene članove.
@church pub
To je bio odgovor na ničim izazvane prozivke, sad ti palamudiš napadajući mene :)
Нема дискусије о паламуђењу на овој теми. :)
Не, озбиљно, крај приче.
Dobro, svejedno smislite nešto novo za postere. Demokratija se u nas Srba opet pokazala kao najgore moguće rešenje.
Смислићемо. Нема овде беспотребног спемовања у будуће, да знаш.