Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ti si se registrovao pre pet dana i odmah si došao da nam otvaraš oči ovde. Gledaj svoja posla i nemoj da se sekiraš mnogo, ima onih koji to rade i bez tvojih napomena.
Prvo, nije spemovanje ako govoriš o nečemu konkretnom. Drugo, datum registracije nije vino da što si stariji to si i mudriji.
Svejedno, izvinite što sam hteo da dam predlog za koji sam mislio da će pomoći sajtu.
Pozdrav i oladite sa sujetom.
A da ti malo o'ladiš, jedno tri dana, pošto vidim da vapiš za tim?
Је л' може неко од модова да побрише оно што је пријављено на ктитор подфуруму на теми предвиђеној за то?
Čet mi opasno, ali opasno baguje. Ništa mi ne izlazi i po 5 minuta. Kada refrešujem, izađe 15 novih poruka. Da ne otvaram džabe novu temu, pitam ovde. Dešava li se još kome?
Sad ću da sredim Jogurte.
Evo, sad ću.
Stefi, ne znam, probaj sa drugim serverom.
Је л' може неко од модова да побрише оно што је пријављено на ктитор подфуруму на теми предвиђеној за то?
Саћу, за пар минута.
Čet mi opasno, ali opasno baguje. Ništa mi ne izlazi i po 5 minuta. Kada refrešujem, izađe 15 novih poruka. Da ne otvaram džabe novu temu, pitam ovde. Dešava li se još kome?
Јебем ли га. Јел само твоји постови не излазе? Ако је тако, онда и није нека штета, не мора пријављујеш, неће се жалити остали четери. :Р
Probao sam sa sva 3, čak i sa onim za koji niko ne zna i ništa. Pomislio sam da je i do one ekstenzije, pa sam je i obrisao, ali opet ništa.
:))))))
Svi postovi.
Пријави онда.
Mr. Moon
A da ti malo o'ladiš, jedno tri dana, pošto vidim da vapiš za tim?
hahahahaha, jel znaš ko sam ja dečko ?
-KORTEZ- Tvorac Snežane i 7 jegera, mislili ste da ću otići, NIKADA. Proganjaću vas stalno dok svi ne vide vašu sujetu i posao moderatora koji obavljate očajno. Fore su vam jadne, forsirate ktitore, svi su počeli da vas pljuju, organizovao sam da svi vaši hejtovi idu direktno KAIZENU(možda on to i odobrava ali nema veze) i da se čuvaju na jednoj adresi.
Tako da nemoj da mi pretiš banovanjem kada si u koverzaciji izgubio, vašu slabost i nemoć kompezujete banovanjem.
Fore su vam ograničene na Amiš koloniju gde se na silu smejete i podržavate jedni druge a ako napustite vašu malu zajednicu delujete kao reterdirane amebe.
Pozdrav i sad možete da banujete.
ЈАО НЕ ОВАЈ! МРМУНЕ ДАЈ ПУШКУ!
Hahahaha Peki :)))
Ahahahahaahhaahahahahahhahahahahaha, koji fejl! Črč ga već upucala!!!
Eto, ne valja kad čovek ne zna da ućuti kad treba :))))
quoteАпсолутно није ствар у псовкама. Ствар је у томе да су твоје дефиниције недовољно квалитетне. Гледам сад шта ти је брисано, јесте да нисам ја, али то је то. Погледај дефиниције било ког боље рангираног аутора и видећеш да је апсолутно дозвољено коришћење вулгарних речи. Дефиницију никад не бришемо због тога што пише "курац" у њој. Ако си баш уверен да су твоје дефиниције квалитетне, могу да их прекопирам овде, да их изанализирамо, веруј ми да ће свако од чланова који се нађе ту да потврди да су недовољно квалитетне да обитавају на сајту./quote
U redu, moje definicije nisu kvalitetne...shvatam to. Ali ne mogu da shvatim kako druge definicije mnogo gore od mojih (ne samo po ocenama, izgledaju kao da ih je pisao neko sa negativnim IQ-om) ostaju na sajtu. Prosto je nemoguce da dva korisnika napisu glupu definiciju u isto vreme, a samo jedna od njih bude obrisana (iako je 5 moderatora online).
-KORTEZ- Tvorac Snežane i 7 jegera,
Ahahahah!! Čega se pametan stidi... Jebote!
E da, znali smo odavno da si ti, jer imaš neinventivne i nikove i pravopisne greške. Al nismo htjeli da te banujemo, vidimo da ti se osladilo.
Jebiga, neke kolege su ipak dobra srca, vidim da ti opet ispuniše želju. Dokle bre?
Промакне, јебига. Често се у току дана напише и скоро 1000 дефиниција, што је много да би се прочитало. Трудимо се, мораш то да схватиш. Углавном чистимо архиву детаљно на крају дана, тако да, ако нешто промакне у току дана, спичимо га после поноћи. :)
@peki Ok, ok. Samo da pitam, mnogo mi baguje vukajlija, nece ni forum lepo da otvori pa da ne bih trazio pola sata...Kako se citira poruka? :)
Напишеш "цитат", али великим словима, па ставиш оно што желиш да цитираш, па ставиш "татиц", исто великим словима, и без наводника, наравно. Пробај овде да се улогујеш ако ти багује. Биће боље. Исто ти је то.
http://vukajlija.com
Kucaš keps lokom "citat tatic", a između to što citiraš.