Pitanje autor - odgovor moderator

1. Lullaby
    E da, znali smo odavno da si ti, jer imaš neinventivne i nikove i pravopisne greške. Al nismo htjeli da te banujemo, vidimo da ti se osladilo.
    Jebiga, neke kolege su ipak dobra srca, vidim da ti opet ispuniše želju. Dokle bre?

Dobro, znali ste ali ste me pustili, na dva naloga hahahaha. Ok, poenta je da sam duhovit i da lagano napravim 50 poena na defkama a da pritom ne koram da platim ili se slihtam moderatorima koji su ukusa bez.

Ovako, gledano sa strane. Sve se svodi na to da se uvlačite i da čak i ne ostavite pertele da vire, drugo, fore su vam toliko ograničene na ovaj sajt da kod vas evolucija radi u suprotnom smeru (čitaj lololo ja jebem) , Treće, moderatori se očigledno biraju na pogrešan nači, tolko ste duhovno zaostali, ispunjeni sujetom a sve rešavate pretnjama tipa..."Glup ti je poster-defka, smisli bolje a ako se buniš popićeš ban..znaš ja sam moderator i radim na Vuki !

Da zaključim, ja vas ne mryim gledam vas sve sa sažaljenjem, pogotovu ove ktitore jadne...to ne želim da referišem.

I sad vi kao banujete i kao srećni ste zbog toga i kao rešili ste problem na način na koji rešavate probleme vaše inferiornosti...a možda i nije tako..ko to može znati?

Pozdrav i do sledećeg viđenja.

-KORTEZ-

2. Поента је да си духовит?

Поента је да неко ко је духовит никад не би рекао "Ја сам духовит". Поента је да ти и даље не схваташ шта је ктитор налог.

Иди лечи се. Или још боље, иди јеби нешто!

3. Ok, poenta je da sam duhovit i da lagano napravim 50 poena na defkama a da pritom ne koram da platim ili se slihtam moderatorima koji su ukusa bez.

Не, дечко, поента је да си ти ДЕБИЛ (читај ДЕБИЛЧИНА) која је направила постер на основу неког буђавог клипа, који уопште ниси ти направио, нити је била твоја идеја. Људима се свидело (и свиђао им се постер 2 дана док је трајала хаварија око тог БУЂАВОГ клипа) и ти сад ту истерујеш неку ''правду'' за буђави постер. Ја сам пар пута молио да се постер обрише и ево сад ЈОШ ЈЕДНОМ МОЛИМ ДА СЕ ПОСТЕР ОБРИШЕ.

Ovako, gledano sa strane. Sve se svodi na to da se uvlačite i da čak i ne ostavite pertele da vire, drugo, fore su vam toliko ograničene na ovaj sajt da kod vas evolucija radi u suprotnom smeru (čitaj lololo ja jebem) , Treće, moderatori se očigledno biraju na pogrešan nači, tolko ste duhovno zaostali, ispunjeni sujetom a sve rešavate pretnjama tipa..."Glup ti je poster-defka, smisli bolje a ako se buniš popićeš ban..znaš ja sam moderator i radim na Vuki !

Сине, рећи НЕМАШ ПОЈМА је превише блага реченица.

Da zaključim, ja vas ne mryim gledam vas sve sa sažaljenjem, pogotovu ove ktitore jadne...to ne želim da referišem.

Добро, до јаја, ај сад одјеби у три лепе пичке материне јер ми се сере кад видим твоје име и распали постер на који ћу да одем сад опет да се исерем.

I sad vi kao banujete i kao srećni ste zbog toga i kao rešili ste problem na način na koji rešavate probleme vaše inferiornosti...a možda i nije tako..ko to može znati?

Нису срећни кад банују, него једноставно си ДЕБИЛЧИНА која не стављање одвратног постера који је направљен на основу клипа (значи ти ту ништа ниси смислио) карактерише као модераторско незнање.

Pozdrav i do sledećeg viđenja.

МУРШ! Мојне се враћаш по могућству.

П.С. За модове, ја сам морао ово све да му напишем јер ми се искрено кења од лика. Ако сам заслужио бан због вређања, удрите, кол'ко год да треба, не жалим се.

4. У реду је. Бускна је у афекту ово написао, неће бити банован.

5. Hahah. Kol'ko li se sad iznervirao ovaj kortez.

6. lolčić buksno :D

Ja samo da dodam da 'lololo' nije fora ograničena na vukajliju, štaviše :)

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=lololo

Tako da, nemojte prosipati pamet pomoću gluposti, por favor.

7. Ипак два дана Буксни да олади.

8. Ипак два дана Буксни да олади.

Haha...Peki stari bacač rovca. :)

9. Gde beše tema za prijavljivanje hejta?

Ili proveru istog. :)

10. Имаш хејт, ал' не могу да ти га скинем, да простиш, није Кајзен још 'оправио сокоћало.

11. Имаш хејт, ал' не могу да ти га скинем, да простиш, није Кајзен још 'оправио сокоћало.

Ma uživaj... :))))
    Ništa strašno....

12. I ja bih da prijavim hejt. Svaki dan me hejtuju za pet sest minusa, ali danas se neko bas razbacao. Proverite molim vas.

13. @ vukasinrajsic

ima nešto sitno, a ima i odgovarajuća tema za to, tako da ubuduće prijavljuj tamo. pozdrav.

14. Ево теме http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-na-svoje-definicije-hejtere
    Ко што видиш, дуле није овде пријављивао хејт, него је питао где је тема за то, а ти видео да се коњ (да прости дуле) поткива, па и ти диг'о ногу, ал погрешно.
    Немојте ову тему офтопиковати пријавама за хејт, зато што сад не ради уклањање па кад се то поправи боље да будете убележени на ону тему.

15. Tako znači ... dule konj :)

Fala lepo... :)))

16. Може ли неко од модова да ме удостоји не-тинејџерског одговора на питање? Не ради се о једној дефки, већ 4 (или 5) за редом у кратком временском интервалу, а питање "Да ли се ради о једном моду или више" сам поставио само из разлога да се можда не ради о неком другом разлогу који није везан за вашу процену квалитета дефиниција (у шта не улазим), што би и ви интерно хтели да искључите, надам се.

Поздрав :)

17. 3 poslednje definicije ti je obrisao isti moderator. Ali, to ništa ne znači, nemoj da misliš da neko ima bilo šta protiv tebe.

18. Ок, хвала на нормалном одговору.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.