Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ајд' бришите она говна од дефки

2. Poznato je da su moderatori dobre volje i da svima ispunjavaju želje. Pa, s obzirom da je ovaj autor tražio ban i to ne do 2038, nego do 8302, mislim da je red da mu se izađe u susret i banuje se na 3 032 240 dana. :)

3. Ma idi bre Kostiću, šta ima da mu ispunjavamo želje.

4. Видим да Виртуал и Цепам Атоме више нису бановани? Јел се решило то њихово на крају? Ипак се нису лајковали?

ЕДИТ Фала Пеки на брзом одговору!

5. Знам само да их је Каизен одбановао, остало немам појма.

6. Još mi niste odgovorili na pitanje sa prethodne strane.

Drugo pitanje. Dal je kažnjivo da pokrenem temu sa imenom jednog uglednog člana sa slikama jednog poznatog njegovog imenjaka?

7. _AJAX_

Izbrisaste mi obe definicije odjednom. Šta je falilo definiciji "Romantičan muškarac" koja niti je plagijat niti je suviše obrađena tematika. Ko određuje kriterijume kvalitetnog i nekvalitetnog i da li se savetujete međusobno?
    juče

Pitanje je banalno.
    Takva pitanja ne bi trebala ni da se postavljaju niti da se na njih odgovara.

Nema savetovanja. Onaj ko briše sam odluči da li da obriše neku definiciju ili ne. Osim u slučaju ogromnog skora ili slično.

Drugo pitanje. Dal je kažnjivo da pokrenem temu sa imenom jednog uglednog člana sa slikama jednog poznatog njegovog imenjaka?

Jeste. Pogotovo ako se taj član uvredi ili primeti da se na bilo koji način nipodoštava tom temom. Iznošenje bilo kakvih privatnih podataka o bilo kome je u najmanju ruku nepoželjno.

Ja recimo jednostavno ne vidim potrebu za takvom temom.

8. Čak i ako je i on u neku ruku javna ličnost?

9. Čak i ako je i on u neku ruku javna ličnost?

Pa jebiga, samim tim otkrivaš njegovo ime. To može da mu smeta. Većina ljudi ovde ne bi želela da im se otkriva identitet.

Kontam da bi mu pogotovo smetalo zbog toga što je javna ličnost. :)

10. Ok, otkriven sam...Ajax je pričao o meni...Željko Joksimović, da ja sam...Molim vas da ne preterujete sa PVT-ovima, jer mi je mali hard - 20GB...

Ontopic:
    Da li je kaizen u skorije prošlo vreme ulagao novac u sajt tj. unapredio server? Meni baguje trista stvari, a i sajt je generalno spor...

11. Evo da vas pohvalim, danas vam je naslovna otprilike odlična.
    Da ne bude da vas samo pljuju.

12. Е јел можете да ми вратите једну дефиницију у живе? Случајно сам је обрисао, кад сам хтео да је изменим. Уместо оловке ја кликнем иксачу јебену.. Ја још видим нешто ми чудно што ме пита да ли сам сигуран да хоћу да је мењам.. Ако може то је ова.

Фала унапред!

13. Има ли Пура неки аргументован разлог што ми је закључао тему?

14. Dao ti je razlog, nemoj više da pitaš to.

15. Nisam hteo da otvaram novu temu - Imam neki bag sa ocenjivanjem, nestali su mi plus i minus, ostala je samo zvezda a i ona ne funkcioniše dobro. Malopre sam sa AdBlockom smakao neku sliku iz gornjeg ugla gde stoje definicije, možda je zbog toga ali ne bi trebalo da blokiranje oglasa ima veze sa ocenjivanjem.

16. Ok, otkriven sam...Ajax je pričao o meni...Željko Joksimović, da ja sam...Molim vas da ne preterujete sa PVT-ovima, jer mi je mali hard - 20GB...

Ontopic:
    Da li je kaizen u skorije prošlo vreme ulagao novac u sajt tj. unapredio server? Meni baguje trista stvari, a i sajt je generalno spor...

Pa nek ti kupi Jovanica novi server, ako si već Joksimović... ha ha :smeje se kao Nelson iz Simsonovih:

17. Da li biste mogli da mi vratite s groblja definiciju- Ovaj ples dame biraju- Lep dens na partnerovoj faci. Tako glasi, nije bila u minusu, draga mi je, ne vidim da ikog vređa, ima sleng u objašnjenju a i edukativna je.
    Hvala

18. Ljudi aj stvarno proverite šta nije u redu sa mojim profilom, ne mogu i dalje da ocenjujem. Ako ja budem proveravao i budžio, neće na dobro da izađe.

edit : pošto me niko ne jebe ni 2 posto opravio sam samostalno. Sad se pazite.