Pitanje autor - odgovor moderator

1. ko je mene banovao? koga sam hejtovala? ja stvarno ne znam sta se desilo, al ja nikada nista lose nisam ovde radila, nisam cak ni upozorenje dobila i neki dan da se ulogujem kad ono ban zbog hejta.... e sad mozda sam ja nekome podjelila minusa malo vise, ali ne sa hejt naumom, mada nisam sigurna ni da li se to desilo....
    nije mi cilj da ovim pitanjem napadam moderatore nego me samo zanima u cemu sam pogrjesila

2. ko je mene banovao? koga sam hejtovala? ja stvarno ne znam sta se desilo, al ja nikada nista lose nisam ovde radila, nisam cak ni upozorenje dobila i neki dan da se ulogujem kad ono ban zbog hejta.... e sad mozda sam ja nekome podjelila minusa malo vise, ali ne sa hejt naumom, mada nisam sigurna ni da li se to desilo....
    nije mi cilj da ovim pitanjem napadam moderatore nego me samo zanima u cemu sam pogrjesila

Nisam te ja banovao, ali koliko vidim udelila si 67 minusa autoru koji ima 70 definicija. To nije normalna pojava. Zbog čega bi neko čitao 67 definicija ako su mu sve glupe? Posle desete je red odustati.

Jedino ako si mazohista ili nešto slično?! :))

3. Хејтовање је кад неком спичиш велики број минуса без читања. Да ли си икада у свом вукајлијашком животу то урадила? :)

4. Nisam bio neko vreme na sajtu, pa reko' da pitam je l' ste vratili u zivot neku temu sa fotografijama vukajlijasa?!

5. Kontam da neki ljudi dolaze na sajt samo da bi kačili slike.

6. Kontam da neki ljudi dolaze na sajt samo da bi kačili slike.

Pa ne bih rekao da ja SAMO kačim slike. Elem, neki dolaze da troluju, neki da spemuju, neki da se svađaju, neki da podele svoje znanje i kreativnost sa drugima... Sve u svemu, to je valjda i svrha Vukajlije. Pa nismo na sajtu SPC.

7. Хејтовање је кад неком спичиш велики број минуса без читања.

Pa zar i ne možete vidjeti koliki je "razmak" između ocjenjivanja? Jebi ga, pitam jer se i ja onda moram brinuti. Ne sviđaju mi se nečije definicije i pošto sam očigledno mazohista, nastavim čitati i nastavim davati minuse...

8. Da li će se brzo rješiti ovo sa www.vukajlija.com i http://vukajlija.com/, kad neko linukuje neku definiciju, da bi je ocjenio moram stalno pisati ovo www2 a to nervira?

9. Pa zar i ne možete vidjeti koliki je "razmak" između ocjenjivanja? Jebi ga, pitam jer se i ja onda moram brinuti. Ne sviđaju mi se nečije definicije i pošto sam očigledno mazohista, nastavim čitati i nastavim davati minuse...

Možemo. Ali evo ja sam oduvijek zastupala ovo što je Frenki rekao:

Zbog čega bi neko čitao 67 definicija ako su mu sve glupe? Posle desete je red odustati.

Neki to zovu "pametni hejt". Za mene nije nimalo pametan, samo pokazuje koliku je želju za minusiranjem imao dotični. Smireno, promišljeno davanje minusa gore mi je od onog u afektu, kad vas neko prokleto iznervira i izlupate mu minuse, tako reći u bunilu.

10. Можда је неко опсесивно-компулзиван и има неодољиву жељу да оцени све дефиниције. Да оцени, не да минусира.

11. Neki to zovu "pametni hejt". Za mene nije nimalo pametan, samo pokazuje koliku je želju za minusiranjem imao dotični. Smireno, promišljeno davanje minusa gore mi je od onog u afektu, kad vas neko prokleto iznervira i izlupate mu minuse, tako reći u bunilu.

Eto, npr. ja, to nikada nisam radila, al jebi ga, krenem čitati nečije def i jednostavno mi se ne sviđaju, ali nastavim u nadi da ću naići na neku dobru... A da kao pročitam def pa lupnem minus nakon sat vremena, niđe veze. Ne bih se ni sjetila nastaviti. Onaj ko to radi, nije dobar nikako.

12. Koji god razlog bio, džaba to rade. Bar ako ja budem gledala te glasove. Svako može da se napravi pametan pa čeka koji minut između minusa. Pa čak i da da, recimo, 5 % pluseva, a ostalo minusira, pa da se vadi: "čit'o sam, i plusir'o sam čak!". Možda su moderatori kreteni ali nisu idioti. :)
    Bolje zajebite te rabote, gubite vrijeme, a hejt će da ispari za sekund.

13. Која логика...
    А шта ако, рецимо, идеш по датуму и оцењујеш све редом, и пошто има људи који су писали све дефиниције у пар дана, и скоро све лоше, то би онда био хејт (ако на већину лупиш минус)?

14. pa valjda imamo pravo da dajemo minuse jebemu mater.
    nego, jel još nekome usporava vuka2? bila je dobra ovih dana večeras zakucava

15. Eto, npr. ja, to nikada nisam radila, al jebi ga, krenem čitati nečije def i jednostavno mi se ne sviđaju, ali nastavim u nadi da ću naići na neku dobru... A da kao pročitam def pa lupnem minus nakon sat vremena, niđe veze. Ne bih se ni sjetila nastaviti. Onaj ko to radi, nije dobar nikako.

Šiz rajt. Ja jednom tako uradih, pa me odmah optužiše za hejt. MENE.
    A Lully, vidim li te da skineš one moje glasove... Neće d' bidne dobro. :)

16. Mozete li mi vratiti sa groblja "Disko kriticarska enklava"?

17. Kopka me nešto ne mogu da spavam, napisah definiciju, još uvek ne nađoh da je plagijat, a dobio sam 8 - za 5 min... UbiJo sam je na mrtvo, neka joj je večna slava... :šmrc: Elem, da li je bila plagijat? Ili je bila baš toliko loša? Često čujem taj izraz, pa sad... me kopka.

18. Koja logika, GM?
    Nisma spominjala datum, nego odlazak na profil, i kreneš redom. A ako čitaš po datumu, ili najnovije, teško da ćeš dati više od deset, ili, ajde, dvadeset, minusa uzastopnih, osim ako nije u pitanju neki ktitor novajlija koji je navalio da spemuje vicevima i palgijatima, a u tom slučaju to nije hejt, jbg. A i takve banujemo posljednjih dana.

Imate, zeko. :)
    A www2. se izgleda pročuo. :) Šta aj znam, meni dobro radi.

19. А ако се намерачиш да изминусираш неког аутора па растегнеш хејт на двајес дана, по пар комада дневно а крајњи резултат ипак буде позамашан?

20. Deki, jednostavno izmišljotina koja nije dobro prošla.
    Stefane, bolje ti je da se ne javljaš, jer čim Kaizen popravi aparat, a to je do kraja ove sedmice, ima sve da pretresem.
    Glorfindel, napiši je ponovo, bolje ti je, ima skor 1:0.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.