Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Имаш нпр. на почетку рада сајта, кад је било мало аутора, случајева да је у току једног дана скоро само један аутор писао.
Takvoj požrtvovanosti ili maniji, mora se odati priznanje.
To, jbg, ja ne skidam nikad, osim ako su minusi davani sa nekog duplog koji samo za to služi (što se vidi po odnosu drugih glasova, tj.ako uopšte postoje).
Daleko smo od početka rada sajta i jednog autora dnevno.
Шта то значи, да можеш да отвориш 2 таба, један за аутора којег оћеш да лајкујеш и други за оног којег оћеш да хејтујеш, и онда их симултано изоцењујеш, и то неће бити хејт?
Lully, ozbiljan sam. Nisam ga hejtovao. Ocenjivao sam. Kreni mu po definicijama i videćeš. Na šta da lupim plus? Doduše, lupio sam par. Stigao sam do sedme stranice i otišao da zapalim cigaru. Te ocene se neće ukloniti.
Mogu da ti se zakunem u bilo šta. To hejt nije. I neću da me neko smatra za hejtera.
?
@ GM, Pa, da.
Kad' ce se vise popravit' anti-hejt sistem, neko me ishejtao dva puta na svaku definiciju -.-
Ne, GM, ne ide tako. Tako samo možeš da postigneš i da se i hejt i lajk skinu, jer se oba jasno vide. :)
Stefane, bre. Ko ti je šta rekao, a? Nemoj svaku temu pretvarati u temu o sebi, molim te. Bar dok ne postaneš mod.
EDIT:
Gm, ne kapiram šta ti nije jasno. Sajt radi već 4 godine, dnevno piše mnogo više od jednog autora. A to si naveo kao svoj argument. Ako si sve u vezi sa hejtom ispitao, super. Ako nisi, jebiga, ja moram da idem sad.
EDIT2:
Glorfindel, rekoh već. Do kraja ove sedmice.
Kako zmiinih zadnjih par defki imaju tako dobar odnos plus/minus kad su gola govna? bez zajebancije, nestvarno dobar odnos...jel to neki bag?
EDIT: Menjala defke u totalu?
Изменила сам их мало, биле су боље док су скупљале гласове.
Едитовала их је
sad sam skonto, jebiga spava mi se...
Лолок, сад су исто добре, ја се бар смијем, свако мало их читам
Нисам ни мислио да ће неко тако провидно и одједном то да уради, ал небитно...
Једно ме само занима: ако неко има мало дефиниција и све их прочиташ и оцениш негативно, да ли се ти гласови онда скидају?
И да ли се скидају ако се испостави да сам неком у дужем року оценио све дефиниције и то негативно?
И мени се свиђају, оне старе су ме смарале а и дугачке су биле, незграпне некако.
Jedino ako si mazohista ili nešto slično?! :))
Francky ja se stvarno ne sjecam da sam to uradila, mozda sam ja budala, mozda je brat moj uso na moj nalog pa to odradio (mada sumnjam da se to desilo), ja ne znam.... nisam ja neka klinka da radim takve budalestine.... ne znam sta da kazem osim da mi nista nije jasno
ali ajde neka, provela sam tri divna dana druzeci se sa majkom umjesto sa vukom :)))
Хаха, који шалтерски менталитет... ко да сам бубрег тражио.
Haha, koji humor... da se oznojiš.
Jbt, u pola 3 ja ne smijem da odem na spavanje samo da bih tebi odgovarala na zaludna pitanja? Čovječe. Ne znam kakav problem imaš.
Ako nešto stalno ponavljamo tamo na hejt-temi, to je da ne skidamo 10, 20 itd. minusa. Ne, dakle.
Ja ne skidam u tom slučaju, rekoh to već gore u odgovoru Zmii.
Stvar je u odlasku na profil i čitanju 50-100 defki koje ti se ne sviđaju. Odjednom, ili recimo u dva navrata.
Видите овако. Рекао сам једном аутору да је дебилчина. Уследио је бан од 20 дана. Нисам могао а да не приметим да су аутори бановани на основу истог преступа као и ја-вређање, добијали бан од 3-7 дана, углавном не више. Притом ваља узети у обзир да ми је то био први бан, па би утолико пре било за очекивати да забрана буде краћа.
Предпоставио сам касније да ме је тај модератор бановао на тако дуго времена вероватно јер ми је профил прилично националистички, што му се није допало. Сада ово све нагађам, али не видим смисленији разлог, па ми молим вас одговорите који су критеријуми за дужину бана.
Jbt, u pola 3 ja ne smijem da odem na spavanje samo da bih tebi odgovarala na zaludna pitanja? Čovječe. Ne znam kakav problem imaš.
Већ неколико минута мозгам али ми и даље није јасно на који начин је моје запажање требало да буде схваћено као покушај хумора.
Поставио сам нека питања пошто је испало да су моја схватања хејта застарела. Некад је хејт подразумевао лупање минуса у врло кратком року (без читања). Веровала или не, има нас који не висимо на хејт-теми.
Читајући твоје одговоре стичем утисак да сам дошао да молим за извод из матичне књиге рођених за време паузе. Нико те не тера пушком да одговараш. Ту је питање, неће нигде побећи. Нити мораш баш ти да одговориш, има вас још. А не мора нико ни да одговори. Не би био први пут. Ал добро... рецимо да сам ја тај са проблемом.
Предпоставио сам касније да ме је тај модератор бановао на тако дуго времена вероватно јер ми је профил прилично националистички, што му се није допало. Сада ово све нагађам, али не видим смисленији разлог, па ми молим вас одговорите који су критеријуми за дужину бана.
Реално, ничим изазван си вређао човека. Чак нисте ни у расправу неку ушли, човек није знао ни ко си.
Написао је дефиницију:
Najbolji bend ''u zemlji''.
Океј, јесте шит дефиниција. Али који ти је ђаво требало да му напишеш:
дебилчино једна
Да је рецимо била нека свађа, хватање за гушу, ово-оно, обострано вређање, добили бисте по недељу дана, а ово је скроз безвезе што си урадио.