Pitanje autor - odgovor moderator

1. Да, капирам.

Фазон је што су ми се смучиле дефиниције о ЕКВ, како су наркомани и слично, поготову зато што их пишу људи који немају појма о њима.

Ај ми реци још само како да обележим то што неко напише, па да буде у овом тамном оквиру.

2. Фазон је што су ми се смучиле дефиниције о ЕКВ, како су наркомани и слично, поготову зато што их пишу људи који немају појма о њима.

Свима су. Ал' зато постоји тема ''Пријави туђе дефиниције за брисање''.

За цитирање куцаш великим словима ''цитат'' (без наводника), па пејстујеш текст који цитираш, па малим словима ''татиц'' (дакле, обрнуто, опет без наводника). То је.

ЕДИТ: Па великим словима ''татиц''. Јебига, још сам санит. :)

3. moderatori,vidim ja da vi mislite da ja vredjam ljude bez razloga...ali to nisam radio nikada...sve sto sam radio su bili odgovori na prozivke koje nisam mogao da precutim...znam da cete me banovati i bas me briga,ali mora da se zna da nisam nikada vredjao bez razloga...evo prijavljujem sam sebe,jer ne zelim da cutim na prozivke,radije cu odgovoriti i biti banovan

4. Zašto mi je svih 17 postera obrisano?

5. па малим словима ''татиц''

Kako malim?
    Je l' to nešto novo, ili je oduvek moglo malim slovima?

6. Kada dobijam mogućnost da opet pišem definicije,pošto sam istrošila one tri?Imam neku inspiraciju...:)

7. Kako malim?
    Je l' to nešto novo, ili je oduvek moglo malim slovima?

Ма, зајебах се. :)

Kada dobijam mogućnost da opet pišem definicije,pošto sam istrošila one tri?Imam neku inspiraciju...:)

Уплатиш ктитор. :)

8. Nećeš centa vala.:) sprdaš se ti to,jel?

9. Ма, зајебах се. :)

:)))

10. Zamolio bih da se i na moje pitanje odgovori.

11. Zasto su mi posteri u minusu? Jel to neka kazna ili bag?

12. Zasto su mi posteri u minusu? Jel to neka kazna ili bag?

Bag. Bitiće sređeno.

13. Da,i od mojih 9 ostala su 2.:)

14. Mnogo mi se sviđa ovaj bag. Jel mogu moja 3 da se obrišu trajno, kad se sredi sve ovo?

15. Da li mogu ovu sliku da stavim na avatar? Ne znam što ne bih, ali eto da pitam.
    http://www4.slikomat.com/11/0616/juc-1.jpg

16. Da li mogu ovu sliku da stavim na avatar? Ne znam što ne bih, ali eto da pitam.

Kontam da može. :)

17. Hahahahaha....naravno da možeš.

18. E budeš li me banovao kad je metnem da prostiš :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.