kako nema?!?! pa ja bre sve uvek poslednja saznam! a čekaj, ako nema, što ste banovali dankana? jel zbog vređanja? msm, za vređanje se ne dobija doživotna kolko ja znam...
e cvrc! pa što ste bre brisali?!!??! najbolje stvari uvek brišete....
ma pričaćeš mi uz pivo, mada mislim da znam tačno šta su dečaci pisali o meni ;)))
Tako si Mrmune na obrisano Janino "vređanje",uleteo i banovao je iz čistog hira.
Znači, zakon se sprovodi bez dokaza. Bole te kurci.
E, Mrki, linkovala sam ti neko vređanje, pa proviri ako ti nije teško.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
i ja sam na www2 al opet koči
е да, још једно питање. зашто ми је кад сам на њњњ2 онако сјебана резолуција? једно слово ми ко лубеница.
мени супер шљака на њњњ2
ево га, тек кад избришем ону двојку горе у адрес бару врати ми се у нормалу. како је вама?
IMGhttp://i56.tinypic.com/hueefd.jpg/IMG
Hahaha, sjajno pitanje!
Покушај, ако користиш ФФ, да стиснеш ЦТРЛ и удари пар пута минус (иста функција као зум аут у "Вју"). Можда није најелегантније решење, ал послужиће.
dobar print, uhvatio si odlicne komentare.
NEĆU DA PSUJEM TO NIJE MOJ STIL. DAJTE MI BAN DO 28-OG, INAČE ĆU VAS NAĆI I POJESTI VAM SRCA.
A TO JE PREDJELO SAMO
Dobro, jeb'o te, nemoj da se žestiš.
Фала Војтече, тако ћу и дурадим, него чудно ми било што избацује тако сјебану резолуцију на другом серверу, па реко да видим дал и вас јебе исто.
šta sam ja propustilaaaaa..... jebala me igrica! gde imaju ti objavljeni pvt-ovi, oću i ja da čitam!
Hehehehe, neeeeema :P
kako nema?!?! pa ja bre sve uvek poslednja saznam! a čekaj, ako nema, što ste banovali dankana? jel zbog vređanja? msm, za vređanje se ne dobija doživotna kolko ja znam...
Bilo ranije, pa smo obrisali. Trebalo je da vidiš šta su tek o tebi pisali. Užas... Mislim, bolje što nisi videla :))
Нема напретка овоме сајту... док не отворите досијее.
e cvrc! pa što ste bre brisali?!!??! najbolje stvari uvek brišete....
ma pričaćeš mi uz pivo, mada mislim da znam tačno šta su dečaci pisali o meni ;)))
:)
Tako si Mrmune na obrisano Janino "vređanje",uleteo i banovao je iz čistog hira.
Znači, zakon se sprovodi bez dokaza. Bole te kurci.
E, Mrki, linkovala sam ti neko vređanje, pa proviri ako ti nije teško.
Без неког посебног разлога, једноставно је тако, поздрав!
Čini mi se da me neko minihejtovao juče, na dve poslednje strane. I da mi je uvećan broj definicija za 5...Može li to da se provjeri?