Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jedini mod koji nešto radi, svaka čast. A vas ostale treba da je sramota, oterali ste javia. I to đuture, ne samo modove nego i ostalu žgadiju koja se skupila ovde.
Zbog toga je Dankan banovan prvo na mesec dana, a onda trajno.
Džimi izgleda da se nekome baš jebe za to jer onda ljudi ne bi bili preventivno banovani samo da to ne pokažu. A šta ja tebi pričam kad znaš sigurno bolje od nas sve :)
Како не капираш, па посредно вређање. И ви томе стајете на пут, спречавате да не бисте лечили, укључи се мало дечко.
ЗНАЧИ ТРАНСФЕР!!! Ту се у десет постова јебаваш са нама око овога и онда се распитујеш ноншалантно о чему се ради? Јебига Џими, јеси ти најмод и сва та говна, али брате!
Ma to je onaj fazon kao onaj film sa Tom Kruzom, "Majnoriti riport", tako nešto :) Spreči zločin i kazni unapred budućeg počinioca.
Гамби, Данкан није банован због тога на месец дана.
Искрено, јебе ми се за туђе пвтове, има и горих. Могу и ја да окачим тако неку преписку са неким где је овај извређао и истрачарао неког и као хаха до јаја сви се смејемо тим особама које се исмевају. Али чему то?
Не вређа мене то што је Цара написао о мени, нисмо ми били не знам како добри и ја сам његово мишљење знала и пре читања тих пвтова. Нисам телетабис.
Данкан је банован зато што је он био као неки гласник и ископирао те пвтове контајући као ''то нису моје речи'' већ Царине. То што је он изнео у пвтовима је вређање, а Данкан је лепо то потписао. И не, нећу уопште да се позивам на неку политичку коректност и праведно модовање као како он то није говорио у своје име већ у Царино, заболе ме курац, то је за мене вређање. Ти пвтови имају и своје одговре јелте, које је писао Данкан, само што је довољно паметан да њих не окачи. Ако неко мисли да то није вређање може слободно да пошаље каизену пвт да ме размодује што сам га бановала с тим разлогом.
Мулуце овде сад није реч о првом бану, то смо прошли пре месец дана. Овде је реч о овом сад бану који је невиђено геј јер се банује превентивно? АЛО БРЕ?!
Лоле, одговарала сам гамбију.
Ништа ја не спречавам. Јебе ми се за ПВТ-ове. Ако је Данкан банован, банован је због других срања. Е, да, само да се оградим, ПРОТИВ сам трајног бана, али му треба продужити стари бан.
Ја никако не могу да схватим зашто је он добио трајни јер је претио да ће поново то да уради. Објасните ми већ једном стварно бих волела да ми се то искристалише у глави, помозите ми молим вас, ЧВАР НИЈЕ СРЕЋАН!
De ima se kupe čvarci i kavurma, mene to od jutros brine...
Milice, ja i nisam video te pvtove, tako da ne znam tačno šta je bilo u njima, tako da ne mogu da procenim da li je Cara bio uvredjljiv ili ne. Okej, sve i da ste ga banovali tad opravdano, koji je fazon da na njegovu izjavu da će po isteku bana da prosledi ljudima te pvtove popije trajni ban? Za nešto što, razume se, još nije uradio. Ne vidim logiku u tome.
Да ли ја смем да поделим своју слику са неким на ПВТ?
Ako je to razlog za ban razume se, kao što piše na njegovom profilu.
Ovo je Kazanovo maslo, to je vise nego ocigledno. Uvek kad se ovako uskopizde ondulatori, i svi dzumle krenu da brane nesto sto im je ocito i samima nelogicno, i to svako sa svojim tumacenjem - u pozadini je Kazanova inicijativa. Deja vu.
Гамби, логика је дубоко скривена негде испод Мрмунових коврџа али он не жели да нам кобјасни :(
Требало би да буде сређено у року од три-четири дана.
Јел кочи и вама овако крвнички сајт вечерас? Треба пола сата да се учита једна јебена страница.
едит: и зар не би требало да ради брже сад кад je сајт на два сервера?
ne, mada sam ja na www2.