Pitanje autor - odgovor moderator

1. Јел' можете да ми не вратите постере?

2. Je l' mogu i ja da zamolim da mi pobrišete postere? Ostavite samo ona dva što su bila u odabranima i ova dva:
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/148547-konacno
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/60934-videces-ti-radoje

Sve ostalo nek ide. Ak' nije frka.

3. jel može meni neko da obriše svih 6 postera? a posebno poslednji koji izgleda kao da ga je pravila šestogodišnja devojčica.

4. Па имаш 13...

5. jebote stvarno 13...ma nek idu svi ako nije problem.

6. Da li je to počelo masovno trebljenje postera ili šta?

7. где да пријавим своје постере који су обрисани, али ипак враћени?

8. Модератори зашто ми нон - стоп бришете дефиниције и постере !?
    Обично правим шаљиве постере који нешто исмевају нити сам неког вређао нити сам користио псовке...Ево даћу пример од ноћашње дефиниције
    "Шмекер"
    -Онај ког жене јуре чак и кад престане да краде торбице.
    Дефиниција је била ноћас између 2 и 3 часа,била је за тај минут док сам ја био на сајту око 6:0'
    Иначе ја не радим то да би добио плусеве , ставио дефиницију у одабране јер је то посао за но лајфере , ја сам овде да се опустим и забавим...
    Поздрав!
    Сале

9. Ta definicija ti je izbrisana jer je poznati vic, a ne originalna umotvorina.
    Posteri su svima bili obrisani greskom, (celom sajtu), pa onda i vraceni.
    Poz!

10. E pa prerano si otišao. Kasnije je imala više minusa. Napisao si vic, a ne definiciju.
    Dubokoumno se izvinjavam moderatorima zbog spemovanja.

11. @Selenijum: sta bre duboko se izvinjavam, dodji sad na jedan SAMAR!

12. Jel' će biti sutra 4. konkurs za tematsku definiciju?

13. dodji sad na jedan SAMAR!

Obraz je već namješten. Samo raspali. :)

14. Ako Bog da srece i zdravlja, bice.

15. Па ја мислим да је то више била реплика на ону :
    "Некад су ме жене јуриле а онда сам престао да правим торбице"
    а за постере нисам знао,хвала на одговору иначе дуго посећујем сајт а тек скоро сам се регистровао тако да неке ствари не знам баш најбоље...
    Поздрав ! :-)

16. Надам се да знаш на који образ ЧеВу мисли.

17. Надам се да знаш на који образ ЧеВу мисли.

Ti misliš da sam ja od juče? :)

EDITChe-Vu: da si od juce, znala bi kako se pravilno citira ;)

EDIT Sel: Kako li sam samo u isto vrijeme uspjela popraviti kada i ti editovati :)

18. Ja bih da mi se obrišu svi posteri, loši su džaba zauzimaju prostor na serveru.

19. Može da se otvori neka tema za definicije koje su bile dobre a nemaju mnogo ocena ( bilo pluseva, bilo minusa) ? Dosta dobrih definicija prodje neocenjeno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.