Pitanje autor - odgovor moderator

1. Било је већ таквих предлога, мислим да је и реализовано.

2. Znaš kako se zove? Ja je nisam našao.

3. Не могу да се сетим. Мада људи такве дефке кад им се допадну, предложе за одабране, па им солидно поправе скор, доста аутора прати тему са предлозима.

4. Takve definicije skoro uvek imaju bar 30 glasova ukupno. Ja sam mislio na one definicije koje imaju zbir glasova ispod 20. Zato što nekad izadje mnogo defki u isto vreme pa ljudi i ne vide neke stvarno dobre. Ako nema neka tema za takve, možda nije loše da se otvori. Naravno autori bi predlagali tudje a ne svoje.

5. Takve definicije skoro uvek imaju bar 30 glasova ukupno. Ja sam mislio na one definicije koje imaju zbir glasova ispod 20. Zato što nekad izadje mnogo defki u isto vreme pa ljudi i ne vide neke stvarno dobre. Ako nema neka tema za takve, možda nije loše da se otvori. Naravno autori bi predlagali tudje a ne svoje.

To je čisto reklamiranje. Jako dobre definicije po pravilu prelaze 30 glasova. A i tu temu niko živ ne bi gledao. Dobile bi možda po još koji glas i to je to.

Ne vredi.

6. Škk mi se dešava s posterima?
    Možete da mi obrišete sve osim http://vukajlija.com/zabava/posteri/40130 ?

7. kaizen vratio postere iz mrtvih.... i to samo neke :)

brišite mi ovo.

8. Šta ja sad da radim sa svim ovim posterima koji su višak? Hoćete vi da odradite (<3) ili da uštekam kintu i platim ktitora i brišem sam?

9. Sta 'oces, xela, ti si profitir'o iz situacije! E ne mo'sh svetu ugoditi nikako!

10. aj mi stavite neku definiciju u odabrane?
    ocu da budem slavan

11. http://vukajlija.com/zabava/posteri/149779-mislim
    briiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisiiiiiiiiiiiiiiii odmah, kako je ovo proslo sat vremena bre?????????????

12. Шта је бре са тајмером доле? Јел сам се ја то превише надувао или време на сајту иде много спорије? Можда је неки баг?
    3 минута ми пише малопре за неки пост на форуму. ИМПОСИБЛ!
    ЕДИТ И док сам откуцао ово, сигурно 5 минута, опет малопре.
    ЕДИТ 15713 Изгледа мери тек од 7 минута..

13. Звучи као фора из "Подземља" кад Бата Стојковић краде време.

14. Meni na postovima sa 288. strane na ovoj temi piše "malopre", a na 287 "pre 2 sata"? Mislim, dešavalo mi se to i pre, ali je sad baš preteralo...
    Da li postoji neka tema o filmskoj umetnosti uopšte? Ja sam tražio (ne preterano detaljno), ali su uglavnom prisutne teme o pojedinačnim filmovima... ako može da se dostavi tema, sorry zbog smaranja.
    Hvala!

15. Vi ste bre prsli, meni nikad nije bilo tih problema sa vremenom, uvek mi je sve tačno.

16. Што се тајмера тиче, средиће се. Што се теме тиче, ако ниси одговарајућу нашао на филмском подфоруму, отвори је слободно. У најгорем случају неко ће тамо поставити линк ка старијој сличној теми.

17. Našao sam neke teme, nema potrebe, hvala u svakom slučaju... da ne bude da spemujem, ako može da mi se da odgovor na ovaj problem sa vremenom. Pozdrav!

18. jel moze trajni ban? razocarao sam se u sajt.

19. Neko me hejtuje trenutno. Drz'te ga dok je jos tu, molim.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.