Pitanje autor - odgovor moderator

1. aaa :) sad mi je jasno..hvala :)

2. Djimi imam pitanje za tebe posto je verovatno izlisno da pitam mrmuna.
    Zasto sam tacno ja banovana?
    El zato sto sam pisala na temi pitanje moderator odgovor autor. Ili zato sto sam napisala na forumu da gajim opravdanu sumnju da je zlocesta pufnica malo munjena?
    I da pritom.. Zasto je taj moj post obrisan?

3. Nisam Džimi ali ću ti odgovoriti pošto znam odgovor - ovo drugo. Shvatili smo to kao teži oblik uvrede.

A post je obrisan kao i svaki drugi uvredljiv post gde se proziva mentalno zdravlje neke druge osobe o čijem stanju niko ne može da sudi osim lekara. Čak ni prijatelji, a još manje onlajn persone.

4. Mesalina nisi Dzimi sto znaci da te nista nisam pitala da prostis.
    Niti sam te pitala sta ste shvatili a sta niste.
    Ne zelim da budem neprijatna prema tebi jer uzivam u cinjenici da nemam nikakav definisan stav o tvom postojanju.
    Elem post nije prozivao mentalno stanje druge osobe vec je izrazavao moju sumnju tako da hvala ti sto si trosila tastaturu na mene. Ali vrlo jalov posao si obavila.
    Ovaj post je napisan za Dzimija sa namerom. Iako sam svesna da me je mrmun banovao.
    Sad, da ja hocu da raspravljam i pitam bilo sta tebe, ja bih upotrebila tvoje ime bez problema.
    Cao.
    Izmen: Pitanje sam uputila Dzimiju tako da se necu upustati u bilo kakvu raspravu ni sa kim iz mod tima kako sebe lepo nazivate. Vec pitanje ceka njega pa kad dosao dosao.

5. Још једна тема на којој ће да се шизи о поскупљењу цигарета (које би требало да буде ствар здравог разума, а не ствар ЕУ) је сувишна.

Đimi, da li zaista uvek moraš da smaraš svojim savetima koji su em truli, em su ničim izazvani?
    Zaključao si temu, jer već takva postoje dve slične i ćao da samo. Svoje mišljenje o cigaretama i eu možeš da napišeš na nekoj od njih, mada, bolje nemoj. Rekoh ti već da jako smaraš.

6. Смарао или не, шит ти је тема.

jer već takva postoje dve slične i ćao da samo.

А?

7. Имате тему о цигаретама и другим тровањима, а имате и тему о ЕУ.

Ovo si ti napisao, i na kontu tvog posta sam rekla da postoje dve teme.
    Šit nešit, ti i dalje smaraš svojim mega kul stavovima, koji me apsolutno ne zanimaju.
    Moraćeš da naučiš da izneseš mišljenje, ali i da prihvatiš tuđe, mada, što se tebe tiče, teško.
    Pa i "tvoja" tema o gitarama je goli kurac, pa ti ja ne pišem da bi možda bilo bolje da završiš faks umesto što se ložiš preko neta da si neki Hendriks.

8. Извињавам се што не видех пост на време.

Djimi imam pitanje za tebe posto je verovatno izlisno da pitam mrmuna.
    Zasto sam tacno ja banovana?
    El zato sto sam pisala na temi pitanje moderator odgovor autor. Ili zato sto sam napisala na forumu da gajim opravdanu sumnju da je zlocesta pufnica malo munjena?
    I da pritom.. Zasto je taj moj post obrisan?

Одма' да ти кажем искрено, немам везе с твојим бановањем, немам идеју зашто мени постављаш питање, али морам да кажем да сам подржао бан. Месалина ти је објаснила испод због чега си банована. И већина модератора (чак и без мене) се сложила да буде тако.

Ovaj post je napisan za Dzimija sa namerom. Iako sam svesna da me je mrmun banovao.

С каквом намером? Опет питам, какве везе имам с тим? У то време сам спавао као и сав радан народ који устаје рано ујутру да ради.

9. Ovo si ti napisao, i na kontu tvog posta sam rekla da postoje dve teme.
    Šit nešit, ti i dalje smaraš svojim mega kul stavovima, koji me apsolutno ne zanimaju.
    Moraćeš da naučiš da izneseš mišljenje, ali i da prihvatiš tuđe, mada, što se tebe tiče, teško.
    Pa i "tvoja" tema o gitarama je goli kurac, pa ti ja ne pišem da bi možda bilo bolje da završiš faks umesto što se ložiš preko neta da si neki Hendriks.

Нема две теме, има више тема.
    Што се тиче теме о гитарама, то није моја, већ Гамбијева тема. Фејловала си. Не причај нешто што не знаш. И да си некад ушла на ту тему или прочитала наслов, схватила би да је то тема ''за гитаристе и оне који би хтели то да буду''. Ја сам један од оних који би то хтели да буду једног дана. Никад се нисам ложио да сам Хендрикс, нити да сам много добар гитариста, то знају сви који залазе на ту тему. Тамо сви учимо заједно и дајемо једни другима савете. Какве везе мој факс има са свим тим и шта ти уопште знаш о мом студирању? И какве везе то све има са сувишном темом која је закључана?

10. "мало муњена" је тежак облик увреде и суди о менталном здрављу!? ЛОЛ јеботе, који је вама курац људи?

11. Nije tako rekla. Spominjala je "opravdanu sumnju da pufnica ima težak psihički nedostatak", ako ćemo već da citiramo.

Kao što Džimi reče, bila je to zajednička odluka, niko ništa nije uradio na svoju ruku jer mu je eto tako došlo.

12. Па и није толко страшно, а што сте обрисали то?

13. Пуфница јесте дебело повлашћена код мод тима. Не знам зашто је то тема за расправу.

14. Пуфница јесте дебело повлашћена код мод тима. Не знам зашто је то тема за расправу.

Како, кад је и сама шурнаест пута банована?

15. Искрено, колико пута јој је исти опроштен, а колико је пута заслужила трајни?

16. Искрено, колико пута јој је исти опроштен, а колико је пута заслужила трајни?

Па, оно... Можда има и тога. Али опроштено је и многима другима, па се људи не буне. Опроштено је и Цари и тој екипи 100 пута, па су нас пљували кад је коначно добио трајни. Нико није рекао од њихових фанова ''Хвала, модови, што не банујете цару и што му допуштате да сере по нама, његовим сужњима!''

Што се мене тиче, кад будем видео да је Пуфница заслужила трајни следећи пут, биће трајни. Урачунаћу све претходне преступе, мојне да бринеш.

17. Zašto ne mogu ovu Vojager reklamu da blokiram pomoću adbloka?

18. Zašto ne mogu ovu Vojager reklamu da blokiram pomoću adbloka?

Како би модератори то знали? :) Ми не видимо рекламе.

19. E jebiga. Ništa onda. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.