Pitanje autor - odgovor moderator

1. Да ли постоји могућност да се пријаве сопствене дефиниције за брисање?

2. Ali zašto niko ništa ne prijavljuje tamo na temu? Nikad.

Ne radi sokoćalo za hejt. :)

3. Е јел може да се уведе правило на "Шта слушаш тренутно" да се песме остављају у облику линка

Или да Ђенка направи да може одређен број клипова по страници форума, па ако се тај услов испуни пре броја постова, да се пређе на следећу страницу. И да не може више од једног клипа да се тури у један пост.

4. Хвала ГМ-у, Шер линк испод снимка се копира и онда оће

Све у свему, предлог је следећи да сви посотви на "Шта слушате тренутно" буду жутим словимa, пример:
    Освајачи - Зла ноћ
    То би доста олакшало скроловање кроз тему, јер се овако забада ко наркос у вену...

5. Može nova tema za sve to oko klipova, otvarajte.

Šalab, i meni je pao taj razlog na pamet :P

Vita, ako si ktitor - da.

6. Важи ли и за чат оно правило 10 узастопних постова - бан аутоматски?

7. Важи СМаре за све, али то само ако се напише једанаести (не брини се за мене ;))

8. Виђех, Лоле, зато и питам :)
    Ја бих да пробам , да видим како то изгледа, па неки мод да ме одбанује ако може :)

9. Važi svuda; forum, čet, PVT.

10. Može li ova definicija, koliko god imala minusa da opstane u životu? Lično mi nebitno za skor ali izraz ne postoji definisan na sajtu i ne znam šta fali da bude. Zar su minusi baš toliko bitni jebote?
    http://vukajlija.com/bahil/374039
    Valjda definicije izraza treba da budu na rečniku izraza.

11. Zasto je meni obrisan poster tek posle par dana,a imao je skor 90:17 ?

12. Aurora, vratih ti def.
    Rm,nekad prosto okasnimo.

13. E, sad taman vidim. Hvala :)
    Ako smetaju postovi, briši, energijo.

14. posto ne mogu da citam jedno 1000postova unazad imam pitanje: kako da kad napisem komentar a hocu da napisemm nesto sto je napisao neko pre mene tipa da kopiram ono sto je on napisao..ne znam kako da se izrazim..znate na sta mislim ..http://vukajlija.com/romska-ekskurzija/22035..maniakov komentar..bi li mi ko objasnio posto ja jos nisam provalila^^

15. citat blablabla tatic
    citat i tatic vel'kim slovima

16. Хахахах енергија крајње концизна :))

17. Uvijek ba, ta vedžbam! ;)

18. meni nista nije jasno xD

19. pa prepišeš ono što je taj napiao, ispred napišeš citat, a iza tatic, samo velikim slovima i potamni se komentar da se vidi da si citirao.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.