Pitanje autor - odgovor moderator

1. Да ли постоји могућност да се пријаве сопствене дефиниције за брисање?

2. Ali zašto niko ništa ne prijavljuje tamo na temu? Nikad.

Ne radi sokoćalo za hejt. :)

3. Е јел може да се уведе правило на "Шта слушаш тренутно" да се песме остављају у облику линка

Или да Ђенка направи да може одређен број клипова по страници форума, па ако се тај услов испуни пре броја постова, да се пређе на следећу страницу. И да не може више од једног клипа да се тури у један пост.

4. Хвала ГМ-у, Шер линк испод снимка се копира и онда оће

Све у свему, предлог је следећи да сви посотви на "Шта слушате тренутно" буду жутим словимa, пример:
    Освајачи - Зла ноћ
    То би доста олакшало скроловање кроз тему, јер се овако забада ко наркос у вену...

5. Može nova tema za sve to oko klipova, otvarajte.

Šalab, i meni je pao taj razlog na pamet :P

Vita, ako si ktitor - da.

6. Важи ли и за чат оно правило 10 узастопних постова - бан аутоматски?

7. Важи СМаре за све, али то само ако се напише једанаести (не брини се за мене ;))

8. Виђех, Лоле, зато и питам :)
    Ја бих да пробам , да видим како то изгледа, па неки мод да ме одбанује ако може :)

9. Važi svuda; forum, čet, PVT.

10. Može li ova definicija, koliko god imala minusa da opstane u životu? Lično mi nebitno za skor ali izraz ne postoji definisan na sajtu i ne znam šta fali da bude. Zar su minusi baš toliko bitni jebote?
    http://vukajlija.com/bahil/374039
    Valjda definicije izraza treba da budu na rečniku izraza.

11. Zasto je meni obrisan poster tek posle par dana,a imao je skor 90:17 ?

12. Aurora, vratih ti def.
    Rm,nekad prosto okasnimo.

13. E, sad taman vidim. Hvala :)
    Ako smetaju postovi, briši, energijo.

14. posto ne mogu da citam jedno 1000postova unazad imam pitanje: kako da kad napisem komentar a hocu da napisemm nesto sto je napisao neko pre mene tipa da kopiram ono sto je on napisao..ne znam kako da se izrazim..znate na sta mislim ..http://vukajlija.com/romska-ekskurzija/22035..maniakov komentar..bi li mi ko objasnio posto ja jos nisam provalila^^

15. citat blablabla tatic
    citat i tatic vel'kim slovima

16. Хахахах енергија крајње концизна :))

17. Uvijek ba, ta vedžbam! ;)

18. meni nista nije jasno xD

19. pa prepišeš ono što je taj napiao, ispred napišeš citat, a iza tatic, samo velikim slovima i potamni se komentar da se vidi da si citirao.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.