Pitanje autor - odgovor moderator

1. Pa dobro mora nesto da ti nadoknadi velicinu mocuge.

2. a mislim da sam skonto sta ocete da uradite...da se ja zaletim pa da me banujete zbog spamovanja operativne? jel to ocete? zato me kulirate?
    hehe, nece vam uspeti

3. Sose, linkuj te postove, da ne listamo sad.

4. Pa dobro mora nesto da ti nadoknadi velicinu mocuge.

Prodaću te ciganima pa ćeš do kraja života jesti seno i vući lubenice.

5. Svi moji posteri su sklonjeni... sem jednog, to jest dva.... ok. Ali ovaj poslednji... ne znam u čemu je problem, zašto nije objavljen, ja sam ga sklepala.... da li je bio sličan pa zato moj ne može da prođe?

6. Cheesy, stavljen primer.

7. Sose, zavjera je skovana, uskoro prelazimo na realizaciju. Sve ti znaš. :)

8. Ај' баците један кључ овде. http://vukajlija.com/forum/teme/28558-huliganske-definicije
    Фала

ЕДИТ Кад закључаш обриши овај пост.

9. zašto mi ne odgovorite, kad lepo pitam... nova sam ovde pa mi nije sve, baš kristalno jasno :)

10. Zeleni Zub prezire slavu!
    GMa za moderatora!

11. Шта си хтела да кажеш овим последњим постером? :)
    Ја га нисам укапирала, иако га нисам ја склонила.

12. Не мож више ни поштено да помогнеш некоме, а да неко не почне да овер-цинише...

13. Sos, ako nećeš da pomogneš...bolje ćuti

14. Nešto mi palo na pamet onako bezveze....
    Tko je najbolje rangirani Vukajlija, a da nema nijedne defke na naslovnoj??

15. Немам појма саншајн, ај пре него што питате што вам је обрисан или неодобрен постер реците шта сте њиме хтели да кажете, можда га неко од модова није укапирао.
    Ни овај твој не капирам, шта си хтео да кажеш њиме?

16. Komad, nemam pojma. Ali ima dokonih, pa će da iskopaju sigurno. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.