Pitanje autor - odgovor moderator

1. Мрзи ме зато што ће вратити на старо неки Босанци.

2. nemoj da si mrzov iscimaj se malo

3. to ti nije ni 5 minuta posla, a kobajagi si neki moderator ovde..pfff

4. i još nov mora se dokažeš

5. a jel imate neku hijerarhiju moderatotoreta tamo? ili to ide po stažu ovde ili po broju poena, kompetentnosti uopšte il nekome respektu kako već? ili po sprcanim godinama u bulji, nem pojma? ovo sad ozbiljno pitam.
    edit: valjda sam lepo napisao ovu reč što počinje na kompeteblabla

6. nekome respektu kako već

7. po kolicini popijene sperme na cajanci kod celta

8. Kako vas nije sramota?

9. kakav je osecaj vladati i biti postovan od strane svih autora na sajtu?

10. Jebo poštovanje, STRAH BRE!

11. Kako da skinem s kurca Ajaksa, koji me opet proganja i šizofreniše? Nemam više nameru da se bodem s njim noževima, ali voleo bih kad bi me ostavio na miru, umesto da me ganja na PVT čim je odbanovan. Može li se išta učiniti?

12. Izazovi ga na trial by combat.

13. Валдемаре, имаш поруку.

14. Pokušao sam, ali nije imao dovoljno časti da otkrije svoj identitet, iako je znao moj. A lepo sam ga pitao da se prvo upoznamo, pa onda bijemo. Još je odustao od svega kad su ga banovali. Sad ga odbanovali, ponovo sere. Dakle želi da konflikt ostane na Vukajliji. Ne borim se protiv trolova.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.