Pitanje autor - odgovor moderator

1. E, ovako, nije mi jasno baš sve, iako sam ovde više od pola postojanja "Vuke".
    Ovo nemojte da shvatite kao zamerku, već kao pitanje.

Ranije mi se dešavalo da imam defke sa, recimo, skorom +10 i to je bilo dovoljno da na listi napredujem za po mesto. Pritom, bio sam negde oko 300. pozicije (isto kao i danas).

Od kada mi je pre par nedelja bila izabrana defka, napredovao sam od 312. do 307. pozicije (skor te defke je 173:9). U međuvremenu sam napisao 8 defki sa ukupnim skorom 245:38, a nisam napredovao ni jedno mesto. Zakovan za 307.
    Zanima me kako i zašto?

2. Koliko ti je trebalo da sabereš ovaj skor od posljednjih 8 defki?

3. Daste, 306. ti jebe kevu, zato...

4. Vrlo jednostavno kad si na 10000om mestu sa 10 bodova preskočiš njih 3000 ovi u vrhu imaju više bodova i veća je razlika između autora

5. Ne znam da li ozbiljno pitaš, ali hajde da odgovorim "ozbiljno".
    Što si dalji na listi, brže napreduješ. Prosečna "rastojanja" su veća kod nižih brojeva, pa nekome može da treba i tipa 500 poena da bi se pomerio za jedno mesto.

EDIT: Odgovoriše ljudi, i dalje želim da je ovo troll. Ne mora klasični

6. http://vukajlija.com/recnik/autori/51063
    Evo koliko moraš još da napreduješ da preskočiš Crnog, pa onda zatim mrlju.

7. kako vas istrollowa chovek hahahah

8. E, ovako, nije mi jasno baš sve, iako sam ovde više od pola postojanja "Vuke".

Ranije mi se dešavalo da imam defke sa, recimo, skorom +10 i to je bilo dovoljno da na listi napredujem za po mesto. Pritom, bio sam negde oko 300. pozicije (isto kao i danas).

Od kada mi je pre par nedelja bila izabrana defka, napredovao sam od 312. do 307. pozicije (skor te defke je 173:9). U međuvremenu sam napisao 8 defki sa ukupnim skorom 245:38, a nisam napredovao ni jedno mesto. Zakovan za 307.
    Zanima me kako i zašto?

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10382136_472045092932790_3006868074610121674_o.jpg

9. E, ovako, nije mi jasno baš sve, iako sam ovde više od pola postojanja "Vuke".

Zanima me kako i zašto?

pazi, ovo ne bi trebao da vam pricam, ali to je vlasnik sajta osmislio da bi bolje navlacio ljude na vukajliju. fora je u tome, da na pocetku lagano, sa malim skorom dobijes veliku nagradu, skaces po 1000 mesta, a da sto vise sedis ovde, sve ti treba veci i veci fiks, sve vise i vise definicija da dobijes isti efekat, i tako te navuce da mu pises definicije, i cinis sajt popularnim... a nikad ne postajes medju prvima, jer je nemoguce, to su rezervisana mesta za odredjene clanove koji sluze da pomazu u ovom.

nije slucajno to tako, lupaju ovi sto pricaju da to tako mora matematicki. namerno je napravljeno ne bi li vas navuklo.

10. http://vukajlija.com/forum/teme/47173-slikama-dobrih-zemskih-i-preldzijskom-muzikom-za-spas-vasijone?strana=13#post_2867137

Ko je na ovoj temi i zašto sklonio sliku jhendelyn nunez u posljednjem postu, sram vas i stid bilo

11. Ko je na ovoj temi i zašto sklonio sliku jhendelyn nunez u posljednjem postu, sram vas i stid bilo

sad sam pogledao u logu servera, slika je automatski skinuta, posto je u metahederu skripta sadrzala virus.

12. Znao sam da onaku pičku ne moš podijeliti tek tako.

13. nemoj da kacis vise, posto ce te banovati automatski, zbog sirenja virusa...

14. Daste, da li je realno da si hejtovao ljudima defke zbog par prigodnih komentara?
    :(

15. Чек чек, јесам му ја скино бан случајно или неко други?

16. Чек чек, јесам му ја скино бан случајно или неко други?

zabagovao se server, ne moze da se banuje sad u narednih par sati...

17. Ne znam. Ali je zaista u najmanju ruku interesantno da neko podeli preko 50 minusa tek tako.

EDIT: celte, verovatno zbog virusa u metapodacima XML templejta

18. moguce da je to. i sta lupas bre kakvi metapodaci XML templejta, to ne postoji. lepo sam reko da je u metahederu skripte!

19. Да видимо шта Даст има да каже на ово.

20. Eeee, a do pre neki dan je bila druga pesma, i u boj bi krenuo za Zera.
    http://i.imgur.com/NwGxnn4.png

Možda nisam trebao da menjam nick, možda je to izazvalo zabunu :(
    Kaži, Daste, ako je to, imaću mrvicu razumevanja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.