Pitanje autor - odgovor moderator

1. ko ti kriv kad menjas nadimak. ja da sam kajzen, dao bi opciju da promenis nadimak, pa kad se smislis i promenis da ti izadje neka kombinacija reci tipa "govnjivi furundzija" ili u tvom slucaju Cunt Zero

2. i da ne mozes posle ponovo da menjas, ili kad god promenis sve gora i gora kombinacija da izlazi

3. tj: JEBALA VAS PROMENA NADIMKA DA VAS JEBE, NAGURAO BI VAM TU KRUNU U DUPE! BAR PROMENITE U NESTO SLICNO, NE MOGU NI OVAKO DA POHVATAM KO JE KO, A NE SA MENJANJEM NADIMAKA

4. Baš bi bilo super kad bi bio kajzen, bilo bi mnogo zanimljivo.

EDIT: Izvinjavam se, celte, nisam obratio pažnju da je Hamingovo rastojanje između Kaunt i Count preveliko :(

Ali ipak, zar je u redu da od lajkera postaneš hejter, pa neka je i Cunt Zero u pitanju?
    Tako je tanka granica između ljubavi i mržnje. :(

5. germanizovana verzija, jebi ga, prevelika. stvarno mogo bi da stavis britansku Cunt Zero, kul bi bilo :)

6. Ali ipak, zar je u redu da od lajkera postaneš hejter, pa neka je i Cunt Zero u pitanju?
    Tako je tanka granica između ljubavi i mržnje. :(

najgore je kad se razocaras u ljubav

7. Da, Granjka me već tako krstio, pa nisam hteo da stavim, mogo bi svašta pomisliti

8. Uglavnom, zaključak i naravoučenije ovog skazanija je:
    - Jebeš rejting i sve, nije to ko nekad što je bilo a sad nije kao što je bilo tad, napredovaćeš, Daste, polako, možda kajzen (uz celtovu pomoć) uvede logaritamsku skalu, ponderisane bodove vezane za kreativna pitanja i te munje, pa napreduješ, mislim mi svi
    - Rejting ume da opadne i usled hejta. Jeste, nebitan je rejting, ali ipak je građanska dužnost prijaviti hejt i povratiti makar deo hleba, tj. poena
    - Lajkujte umereno, nemojte hejtovati, Bog sve vidi
    - Ima Badvajzer u limenci u Interexu na sniženju

9. Jel ceski budvar il ona americka pisacka?

10. Ništa ja vas nisam shvatio. Ko, šta, plus, minus, Haming, banovanje... Može neki tutorial for dummies? Pet rečenica maksimum.

11. celte, češkoe, bar svuda piše, jbg, mrzi me sad da vadim limenku iz đubreta da proveravam, pobacao sam već po njoj sloj neke musake od pre pet dana.

12. Šta bi s Dastom, bre?

mislim da je daunov sindrom u pitanju

13. Ajde da se hejtujemo daste ne odustaj sad ko neka picka

14. Fin krompir. Jel' mladi?

15. aha, iz bašče, lokacija izakuće, đed zasadio, tetak i ja vadili. ljepota od ukusa.

16. XAXAXA kronpir umanjio kuloću slike za 80%

17. poslali mi dzak ovoga iz rodne grude, hvala im i ovim putem

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.