Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja ovaj prvi period dok se ne zasitim i po teglu dnevno. Onu sto sam mislio da je kilo a u stvari 750gr
Hahaha lazes kosmo htela si da pomognes
ZASTO POMAZES NEPOZNATIMA????
Teglu dnevno? Zasto lazes bre?
priznajem, imala sam najbolje namere... vidim, čovek si u nevolji...
Ne lazem keve mi. Za dva obroka oderem teglu, jedan obrok na poslu ne racunam
Priznajes? Hahahahaa kako si glupa ladno sam te zajebao takoreci isTROLLovao hahha lololo nemas pojma ko 12 godina da imas hahaah
A sad nat troluje mene a ja se primam ko mladunac oposuma smrtzx :(
sramota me sad...da li da se odjavim od sramote il prvo da te napušim da me banuju?
Ali TEGLU dnevno?
kako se zvao onaj što jeo sijalice i bicikle?
Napusi me, nece te banovati jer postuju starije
Pa sta, staklo je zdravo. Ima necega za kosti ili sjajnu kosu ili zdrave nokte sto posto...
Kareli?
Da.
e da, kareli...
Pitanje za moderatorE: zasto ste moderatori?
Pod pretnjom smo morali pristati.
Trebao si zvati jbg, nisi ti agilni tebe bih branio...
Pseto brate sto ih fino sve ovo ne pitas kad ides na kafu s njima i trazis im odabrane?! :D
Pseto radi u tzv. blended varijanti, malo onlajn, malo na tradicionalni način.