Pitanje autor - odgovor moderator

1. Како да лако претражим тему ову, јер видим да су људи питали доста, а ја сам се тек сад сетио да сам био поставио питање на њој?

2. +1?

(znak pitanja čisto da ne bude oftopik)

3. Како да лако претражим тему ову, јер видим да су људи питали доста, а ја сам се тек сад сетио да сам био поставио питање на њој?

Sećaš li se pitanja? Možda je tako lakše.

4. Питао сам зашто Каизен прати неке ауторе?

ЕДИТ

Могуће да сам поставио и на "разноразно питање" нисам сигуран, ал' логичније ми је да сам овде.

5. Da li je jebac banovan jer je napisao "vidi ovog degenerika"?

6. zato što smo dobri autori i voli da gleda naše sadržaje, poz

7. Питао сам зашто Каизен прати неке ауторе?

Mora da je bag.

8. A vidim sada i blz banovan...neka onda, udri milicijo moja!

9. Vucic za moda!

10. Макаронац, мене прати, а нисам објавио ништа квалитетно.

11. možda je neki tvoj bližnji, pa vjeruje u tebe i čeka neku kvalitetnu objavu :D

12. Mozete li Blz-u dodati jos 5 dana u ban, cisto da se nastavi niz?!

13. još 5 dana jer je navuko 5 minusa na defku

14. Moze jos pet dana sto je "reklamirao" na cetu defku, bas da izvuce neki minus. I posle postovao na foru "Koje ste kurve dali ste coveku minus". Napisao bih "debilizam na nivou", al plasim se banovace me za vredjanje... :)

15. На сваки минус по једна година бана, реално..неће никоме недостајати.

16. O Šomija budale, pa sad ćeš odvesti defku i u minus...

17. Kako vas nije sramota! Ostavili ste Kaizena na cedilu, čoveka koji vas je doveo tu gde jeste i bez koga ne biste bili niko i ništa! Niko od vas da ga pozove i pita kako si, kako ti je sajt! Da ga pozovete kao čoveka, kao prijatelja! Samo je Bata Gugi bio tu! A i te kako znate Kaizena da zovete kad vam nešto treba i kad treba da vam reši problem – vikao je Šomara koliko ga grlo nosi.

18. ovo banovanje zbog "navlačenja minusa" je preglupo

samo kad se malo zamisliš

zar ne bi trebalo banovati i one koji su videli komentar da nema minusa, pa lupili? saće neko: "pa kako ćeš utvrditi da su lupili minus zbog toga, možda im samo definicija nije za plus..."

što nas dovodi do tvrdnje sa početka - banovanje za "privlačenje minusa" je izuzetno glupo

da budem slikovit, osudili ste lika koji je pikirao kuću, a pustili ste petoricu pljačkaša

blzveze xD

19. stevanov post me inspiriše da hejtujem šuntu
    BANUJTE
    ŠUNTU PEDERA

20. 17 zivih defki obrisite mi u zamenu za vracanje ,,havarija,, defke iz groblja mi

EDIT
    ?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.