a gde si bio, Smradino dvolična, kad su mažnjavali moje slike sa fba i preradjivalu sliku gde sam imao 2 godine u majkinom naručju i umesto glave stavljali glavić. A?
a gde si bio, Smradino dvolična, kad su mažnjavali moje slike sa fba i preradjivalu sliku gde sam imao 2 godine u majkinom naručju i umesto glave stavljali glavić. A?
Ima li neko neki printskrin ili šta već, da se vidi zbog čega je to Pazl banovan.
I glupo je da pišete za bilo kog autora, koga boli kurac za njim i šta će on na sajtu.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SUNCE TI JEBEM KRVAVO OCU DA UMREM
treba napraviti vukajlija stikere za fejs i ovo da bude jedan od njih
PITANJE ZA MODOVE JER JE OVO TEMA ZA TO A JA NISAM PRLJAVI SPEMER NIT SAM CUPAV KO DEKU: DA LI MOGU DA OKACIM SLIKU OVDE DA LJUDI VIDE RAZLOG BANA I DA ZAPUSIM USTA DEKUJU DVOGLAVOM ARAPINU MOJ PVT SE NE CENZURISE JA SAM OVDE PREKO TORA I PROGRAMER SAM LJUT SINOC UHAKOVO PENTAGON I OBJASNIO RASNOM PASKALA
AHAHAHAHAHAHAHA aha4ahahagjgagahagbgajajajajajakb
LLLLLOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
Pobeda jebena
Mislim da još u pvtu imam taj gif negde
Ima li neko neki printskrin ili šta već, da se vidi zbog čega je to Pazl banovan.
I glupo je da pišete za bilo kog autora, koga boli kurac za njim i šta će on na sajtu.
http://vukajlija.com/forum/teme/64531-70-dinara
Zbog ove teme valjda samo što je slika izbrisana nemam pojma šta je bilo na njoj
DŽRŠ!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SUNCE TI JEBEM KRVAVO OCU DA UMREM
Chavez, verovatno. Fotošopiran, možda.
E sad ozbiljno na koji fazon cenzurišete pvt?!? Će pukne neki Strazabur po sajtu a? Nemoj da se igrate!
Ako je ovo istina zgotivio sam kelta.
Imam ja tu sliku caveza u pvt-u ako treba za dokazni materijal. Kornelije mi je poslao, on je fotosopirao.
Pa daj da se vidi, preko pevetea.
Imaš kuratz imao sam i ja pa više nemam
Aj pošalji i meni
treba napraviti vukajlija stikere za fejs i ovo da bude jedan od njih
PITANJE ZA MODOVE JER JE OVO TEMA ZA TO A JA NISAM PRLJAVI SPEMER NIT SAM CUPAV KO DEKU: DA LI MOGU DA OKACIM SLIKU OVDE DA LJUDI VIDE RAZLOG BANA I DA ZAPUSIM USTA DEKUJU DVOGLAVOM ARAPINU MOJ PVT SE NE CENZURISE JA SAM OVDE PREKO TORA I PROGRAMER SAM LJUT SINOC UHAKOVO PENTAGON I OBJASNIO RASNOM PASKALA
Ima i majica da se napravi u "Copy" Centru za 150 dingera...
Vejve kad se vatas za pravopis kaze se majcinom a ne majkinom. Samo da znas. Nepismenjacino.
Pseto88haker
E i GIFT sam namestio mrda sada