Pitanje autor - odgovor moderator

  1. Moderator može da edituje/briše definicije/komentare/forumske postove/slike/klipove. Pored toga moderator može da vidi koliko je koji član dao glasova drugim članovima i koliko su glasova drugi članovi dali njemu. Takođe, može da vrati definciju iz groblja. Ima ban opciju. Osim toga, ne može ništa drugo.

    Nigdje ne pise da moderator moze svojevoljno da udje na profil i vrsi izmjene profilne slike ili komentara ispod slike. Cak nema pravo na to iako su uvredljivi komentari ili slika jer nije nigdje precizirano. Posto vjerujem da ce to od sad da se promijeni, necu traziti da mi se vrati stari avatar i necu zahtijevati da ga opet postavim.

    Zadnji put apdejtovano: 23.11.2009.

    Glavni post koji sve objasnjava nije apdejtovan i sami vidite od kad, a desilo se milion promjena od tad. Mislim da bi bio red da se sve promjene i odluke navedu u glavnom postu.

    EDIT: Da dodam, bio bi red da mi neko obrise hejt od danas jer takodje se nigdje ne spominje da ce se hejt zadrzati. Ako su neke odluke precizirane, zasto se druge donose po licnoj procjeni? Zasto nigdje nije napomenuto da se odluke donose po licnoj procjeni?

    Prema proceni moderatora, koji sad imaju analizu glasova po vremenu, oni stavljaju oznaku "Hejter" u profilu korisnika koji time gubi sve negativne glasove koje je dao.

    Precizirajte malo mogucnosti i ogranicenja clanova sajta.

  2. Ako ćete da menjate, evo i ovo:

    P: Kako se ubacuje avatar.
    O: U okviru vašeg profila postoji link „izmena avatara“. U tekst boks se unese direktorijum slike sa računara koju želite da bude vaš avatar i eto, imate avatar.

    :)

  3. Precizirajte malo mogucnosti i ogranicenja clanova sajta.

    obicnog, normalnog clana ne bi trebao uopste da zanima to sto pise po tim temama. sta sad, oces da trazis rupe pa da vrdas a posle da se bunis kad te neko banuje?
    ko robijas sto cita zakon?
    ponasaj se normalno, i sve ce biti ok. nastavi sa ovim muljanjem i pokusajem da izvodis nesto po sajtu i ocekuj duuuugi ban.
    eto ti zakon.

  4. Sto se onda izmislja zakon ako se ne primjenjuje. U svakom slucaju hvala na opsirnom objasnjenju.

  5. jel postoji neka tema vezana za cvece?

  6. zakon sluzi za nas slobo da ne reagujemo po neogranicenoj volji. ja bi te recimo sad banovao na mesec dana sto mi trosis vreme na bezveze pitanja, ali ne mogu, posto me sprecava zakon.
    tebe bi konkretno trebalo da boli dupe.

    @pajko - ne da sam video

  7. Pajko, pojma nemam. Ne verujem.

  8. Слобо, нико овде није мајмун или деген да не види да провоцираш Костића својим аватарима и текстом у профилу. То што си сад то урадио тотално увијено и прикривено не значи да је нећу поново да ти обришем. Нисмо ми програмирани ботови па да можеш да зајебеш систем јеботе :)

  9. Ja sam u prolazu i samo da pitam, to se cesto pitam u poslednje vreme.

    1. Sta se desava sa sajtom, zbog cega prvo toliko baguje?
    2. Sta je dovelo do toga da se definicje bukvalno ne citaju?
    3. Zasto je sada cilj nekom autoru napraviti najglupшi poster a ne najbolji?
    Ranije kad udjem ovde covek ne moze da proceni koja je bolja defka. O posterima da ne pricam. Sad je sve postalo tako blago receno jadno, bas gledam na drugoj stranici je definicija prva od pre 20 minuta. A pre nekoliko meseci na 5oj stranici od MALOPRE!

  10. 1. kaizen knows
    2. i 3. su više metafizička pitanja, nema ispravnog odgovora

  11. Evo ja bih da odgovorim

    3. Zasto je sada cilj nekom autoru napraviti najglupшi poster a ne najbolji?

    Zato što su ti glupi posteri mnogo smiješni... Daleko od toga da je bolje praviti njih, ali realno ja se presmijem takvim posterima u stilu mog đe na kraju stoji HEHEHEHE BIK xD jer kad sam gledao te postere ja sam plakao od smijeha zato što su preglupi...

    2. Sta je dovelo do toga da se definicje bukvalno ne citaju?

    Otkad je izbačena defka dana najviše čitaju moderatori jer moraju zato što treba neko ta govna da briše, ali mnogo ljudi je izgubilo volju jer nema onog takmičarskog duha, svi misle NIKO NE ČITA, KOJI ĆU KURAC DA PIŠEM IŠTA, onda jedno povlači drugo KAD NEĆU DA PIŠEM, A NIKO NE ČITA, NEĆU NI JA DA ČITAM, IDEM DA KENJAM PO FORUMU...
    Uglavnom svi misle da će njihova super-uber-kul defka proći nezapaženo jer je niko neće pročitat', a griješe...

    Uh, shvatite me nisam kuca' cijeli dan...

  12. Ako može neki mod da mi pošalje moj odnos pluseva i minuseva defki koje sam ocijenio...
    Da ne bih slao sad modu pvt, pa da gatam oće li viđet danas ili $utra, neka bači edit kad mi pošalje o'đe, da bi ostali znali...
    Fala.

  13. Немамо однос само за дефиниције, имамо само укупне односе. Ту се рачунају све живе и сахрањене дефиниције, али и живи и обрисани постери.

    Код тебе је то нешто мање од 30000 плусева, и нешто више од 10000 минусева. Мрзи ме да ти шаљем пвт.

  14. Ok, zafaljujem... Mnogo je to pluseva, mnogo...

  15. A kod mene isto to?

  16. Peki:
    Da li si ti to ladno rekao

    minuseva

    ?

  17. Јел могу некако да променим ник на сајту ? Пошто видим да постоји још један ћирилица из нот дед ( вероватно мој фан :Д ) па да не би долазило до забуне. Хвала унапред.