Pitanje autor - odgovor moderator

  1. scjo je meni obrisana definicija kad nije bila uvredljiva i pravopisno bese ispravna?

  2. Ево кад морам и ја нубарско питање да поставим. Зашто је рип који курац...
    http://vukajlija.com/2/315868

  3. a jel to kao ti minusi kao i onda restuje u peacu ili sta?

  4. scjo je meni obrisana definicija kad nije bila uvredljiva i pravopisno bese ispravna?

    Дефиниције о Вукајлији се углавном бришу као неквалитетне. Та тема је баш испуцана, има већ гомиле дефиниција, и остављамо углавном оне које су вансеријског квалитета.

  5. nije o vukajliji nego.. nebitno.. uzivajte u debilodromu ljudi.. =]

  6. fruta_acida, izbegavaj definicije o vukajliji i pojavama u vezi sa njom, uglavnom nisu zanimljive.

    Dotere, ja sam je saranio. Evo baš jutros sam mozgao par minuta i nisam uspeo da skontam korelaciju između naslova i "bivanja frajerom na četu". Ako mi objasniš u čemu je caka, ja ću ti se izviniti i vratiti definiciju.

  7. Iz nepoznatih razloga obrisane sve tri danasnje definicije, a sve su napisane "po protokolu", poslednje dve su imale i iyvestan broj ocenjivača, ali nakon brisanja prve, posalo sam poruku adminu, i žalio sam se na brisanje, tako da je verovatno uhvatio pik na mene, ne znam iz kog razloga, prvi dan sam ovde, nit sam koga vređao, nit se kome zamerao, samo sam hteo da dopriniesem sajtu, ali cvrc, sve moje se briše (moguće da je to zato što nigde ne spomenuh jebanje, pička, kurac i slično jer svi takvi su ostali "alive"). Verujem da ću posle ovoga biti banovan i ovo obrisano, al moje je bilo da napišem i da pitam po kojim se merilima brišu definicije?

  8. КАКО НЕ КОНТАШ БРЕ!!!!!!!!!1111
    Јасније? :Д

  9. Nećeš biti banovan, pitao si tamo gde treba.

    "Saglasan si da moderator ima pravo da obriše tvoju definiciju ako proceni da je plagijat, uvredljiva ili nedovoljno kvalitetna da bi se nalazila na sajtu."

    Ovo piše sa strane kada hoćeš da dodaš svoju definiciju. Po proceni moderatora koji ih je obrisao, a i po mojoj proceni, definiciju su nekvalitetne i iz tog razloga su završile na groblju. Niko te nije uzeo na pik, stvarno nismo toliko zaludni. Potrudi se malo oko pisanja, biće bolje, niko nije apsolvirao pisanje definicija već prvog dana.

  10. dace mi Bog pameti i strpljenja jednog dana da napisem takvu definiciju.. <3

  11. Фрута, ево мени обриса дефку јер је није сконто лололо. А види кад сам се регистромо лоло. Да их напушимо а, а, а, а, а? :Д

  12. Ma jasno je meni to za keca i šift, al što sad baš dvojka. Ne kontam, nema veze, što moram sve da znam. :) Vrnuo sam ti.

  13. nije hriscanski tako..
    okreni drugu definiciju.. =]

  14. fruta... za ovo ne treba pamet, nego nepamet, da ne kažem glupost. Od današnjih tzv definicija 90% je čist imbecilizam, ali to je očigledno merilo dobre prođe. Ne znam, pokušaću da se spustim za nekih 90 poena u IQ skali, možda i smislim nešto što mi neće obrisati.

  15. Фала на врћању. Него да пробам да објасним жемски менталитет. Кад муваш нешто мораш будеш оригиналан и духовит. Е, на чету је то јебено. И онда да испаднеш шатро фрајер продаш глупу фору да она (наравно глупача лололо) не сконта и да пита шта је то 2. Е онда јој објасниш како си ти препаметно оригиналан и духовит :Д

  16. Ok, dotere, evo i mrmun me ubeđuje preko pvt-a da je to dobra fora i meni nema druge da priznam da je tako i da ti pružim ruku izvinjenja (il se kaže pomirenja). Sad nešto kontam što mi ide ovako kilavo s ribama. :)

  17. Е онда јој објасниш како си ти препаметно оригиналан и духовит :Д

    Objasnio! :)

  18. Ма опушћено. Него да сам писо за трололололовање насмејо бих се на брисање :Д Вако ми било мало "е јбг :(". Волим и ја тебе!!!3

  19. Pročitah raspravu oko one slike pasulja oko koje se digla dževa totalno bezveze, al mi zapao jedan detalj za oko, sit se ismejah... kaže dotični gospodin:

    "... Sav sadržaj na vukajliji definišu sami posetioci, ti i ja, a ne vlasnik sajta... "

    Pitanje za modove: Da li je on pogrešno upućen ili sam ja pogrešno razumeo?

  20. Mislio sam da je ovo tema "Pitanje autor - odgovor moderator" a ne "Pitanje autor - ignorisanje moderator"...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.