Pitanje autor - odgovor moderator

  1. @LOL:
    molim te ne postavljaj više ovako imbecilna pitanja. ukoliko si u stanju da jebeno odeš na temu, a tamo se vidi u kom je podforumu, to i uradi! čemu koji moj moraš to ovde da pitaš? šta, da te možda oči ne varaju ili nešto slično?

    znači, MOLIM TE da ubuduće ne pitaš ovde stvari koje možeš veoma lako i sam da saznaš.

    hvala unapred.

  2. pod "molim te" mislim da podrazumeva "nemoj ili cu da te banujem na 10 do 20 dana". cisto da obavestim.

  3. Aj ko me je banovao, to me toliko i ne interesuje, sasvim slučajno sam vidio u mejlu da sam bio banovan, ali me interesuje ko mi je obrisao dvije definicije? Mislim, kome moderatoru je toliko bilo zanimljivo da klikne na najpopularnije definicije na mom profilu i obriše onu jedinu što je bila na naslovnoj i još jednu uz to, jednu od prvih, onako reda radi?

  4. @Dub: ja sam češljao kroz neke definicije, i izgleda da sam potkačio i tvoju. nije bilo zadnje namere, samo brišem gluposti sa sajta.

  5. @:Dory:: Jel postoji konkretan razlog za brisanje?

  6. Pitanje za Surovog. Da li je moguće da su definicije koje su bile na naslovnoj obrisane kao nekvalitetne. Koliko znam na naslovnu idu definicije koje su malo kvalitetnije od ostatka. I te definicije su stavili neki modovi na naslovnu, pa mi se čini da ipak to sve nije baš objektivno.

  7. http://vukajlija.com/imas-sira/319761#comment_995143
    Ova defka mi je imala 20:4 skor, zasto ste je obrisali?

  8. Koliko znam na naslovnu idu definicije koje su malo kvalitetnije od ostatka. I te definicije su stavili neki modovi na naslovnu

    @reme:
    Pa nije uvek slučaj. Dosta sranje definicija je stavljeno na naslovnu zbog par tema na forumu gde su razni kojekakvi članovi glasali i birali definicije. Moderatori su tu bili fini i ispunjavali su želje naroda, te kačili odabrane u odabrane.

    Loša definicija se briše. Tačka.

  9. Ok, imam još par pitanja, al' to ću te jednom prilikom pitati na PVT, da se tema ne bi pretvorila u spemčinu. Hvala na odgovoru.

  10. Koliko ja vidim, prema glasovima clanova ovde, nije ocenjena kao losa.

  11. Koliko ja vidim, prema glasovima clanova ovde, nije ocenjena kao losa.

    Džoki, što se raspravljaš toliko obraza ti, ja sam imao defku 1200 poena u plusu, pa se nisam bunio... Dako ne umreš bez nje

  12. Sta, obrisali ti defku sa 1200 u plusu?

  13. Da, evo je http://vukajlija.com/bijela-drvena-bojica/289149 ali pazi, modovi su, subjektivno mišljenje se broji jer samim tim što ti ono pored piše SAGLASAN SI DA MODERATOR MOŽE DA OBRIŠE TVOJU DEFKU itd itd, nema se što bunit... A i modovi su zato što ih je kaizen postavio, tako da vjerovatno su zaslužili

  14. Зашто је Експоу обрисано много доста дефиниција, укључујући ону од 1500 поена...10 разлога бла бла?

  15. @dub:
    ja sam. ali nisam te banovao, stavio sam 0 dana kao trajanje bana a u opisu sam stavio prekrsaj, kao opomenu ako te neko sledeci put bude banovao za isto, da duuuzi ban.

  16. Зашто је Експоу обрисано много доста дефиниција, укључујући ону од 1500 поена...10 разлога бла бла?

    Ne može odgovor na to pitanje. Njegova stvar.

  17. @SMarko: Ma daj brate, ovo je nepravda. Ono za belu drvenu bojicu je genijalno, ozbiljno, ne kazem ti to kao da ti se ubutavam. Izgleda da ni na Vuki nema pravde jbg...

  18. @SMarko: Ma daj brate, ovo je nepravda. Ono za belu drvenu bojicu je genijalno, ozbiljno, ne kazem ti to kao da ti se ubutavam. Izgleda da ni na Vuki nema pravde jbg...

    Razlog je bio da je previše dobro ocijenjena za taj kvalitet i slabo je predstavljala sajt kao takva... Ali dobro, što je tu je :)
    Samo mi žao što ne mogu da je napišem opet, tj da je imam jer će mi nalupat milion minusa :) Da ne spemujemo više, uglavnom kad modovi obrišu defku vjerovatno je zasluženo, desi se ponekad da je i greška, ako djeluje kao plagijat itd :)

  19. Nikom se definicije ne brišu bezveze. Brišu se iz razloga koje je propisao kaizen, a ne moderatori. Moderatori ne brišu definicije kako im se digne, između ostalog jer ne smeju to da rade.

    Nemojte više spemovati ovu temu.