Pitanje autor - odgovor moderator

  1. Deki, tebi je odabrana defka baš potrebna. Odaberi mu nešto, natnat

  2. Treba nam sveža krv.

  3. Deky kad oće izobjasni ovde sa tekstom da ja padnem sa stolice. Ali neće.

  4. 101 Ruža je kliše pozz
    Nemaju meni šta da odaberu.

  5. Napiši, pičko. Kupih novu stolicu pre neki dan.

  6. Praviš krvavice Agi?

  7. samo da dodam da je i Kkonjad (Pazl) nepravedno banovan. Čavez je svoju sliku vec kacio odje tako da...

  8. jel ti smarko reko da napises to?

    evo i tebi isti odgovor:

    ako je napravio i kacio chavez, i pisao lolo 70 dinara, lololo, onda sam pogresio, ali, kurac je tako.

    Jebi ga, kad neko hoce da bude sirovina, i ne ume da stane na normalnoj zajebanciji nego mora da sere i otvara teme i kaci meme sa likom nekog sa vukajlije, zasluzuje trajni ban.

    cak i da je chavez napravio sliku, na kraju nije bitna slika koliko kontekst, koliko celi efekat licnog blacenja osobe na vukajliji. trajni ban ko vrata.

    kapiras? moze neko da okaci svoju sliku na vukajliji, glupa slika lololo hahahaha na temi, i prodje. to je normalno.
    neko ko uzme tu sliku, doradi je, a onda otvori temu sizenje da stoji na naslovnoj sa ciljem da blati tu osobu je debil.

  9. pomirite se sa tim, nece pazl da se vrati. previse je kul za vukajliju.

  10. Koga bole kuratz za pazla. Kaće jebač da se vrati, nedostaje mi...

  11. okrenuo si novi list na vukajliji celte

  12. jesam kurac. jedno od pravila koje postoji od kad postoji vukajlija. ustvari jedino pravilo sto je pravilo kao takvo.

  13. Ja sam ga banovala i ja ću mu ban i smanjiti zbog toga što se svi toliko zalažete za njega, ali i dalje smatram da svakom zlonamernom ponašanju nije mesto na ovom sajtu, koliko god svi želeli neke promene jer je postalo dosadno, ništa se ne menja, sve se vrti u krug, smorili smo se u kompletu samo tako.

    koliko si ti jadna osoba. nemaš stava, nemaš karaktera, nemaš autoriteta a opet bi da glumiš neko mudo. ovo je vrhunac licemjerstva.

    generalno ove vosovce razmodovati. agilnog jer je nizak i iskomplekiran, džonija jer je debel i ima ciganski ten, za natnat je teško naći argument. neumodovati nularicu jer je pulen ovih pomenutih, profesora jer je njanjav, gugija jer je lud, onog bulgštagod jer je šlihtura bjelosvjetska, i tako.

  14. Riho, jel tebe neko ovede vređao?
    Idi smrdi nekom drugom, jer apsolutno što ti ovde izgovoriš, bar mene ne može da dotakne ič, možeš da se trudiš do mile volje.

  15. samo da napomenem da se svima smanjiše banovi jedino Pazlu osta trajni. nije u redu, smanjite i njemu na 123455 dana bar?

  16. smanjite i njemu na 123455 dana bar?

    to bi mu tehnicki bio povecan ban.
    zar tako podmuklo jebes pazla paninaro?

  17. daj ne seri nego mu skini ban

  18. Riho, jel tebe neko ovede vređao?
    Idi smrdi nekom drugom, jer apsolutno što ti ovde izgovoriš, bar mene ne može da dotakne ič, možeš da se trudiš do mile volje.

    gospođo ja ne vrijeđam, ja iznosim činjenice. ne trudim se da vas dotaknem, iskren da budem gadim se same pomisli. drago mi je da se niste uvrijedili, jer mi to nije cilj.

  19. Riho, ničeg jadnijeg nema, nego nekome da napišeš da je jadan. Sreća je tvoja, pa smo podjednako jadni kada si ti u pitanju i srazmerno jadnog mišljenja o tebi, pa teško može da nas dotakne šta neko tako nebitan piše.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.