Sudeci prema ocenjenim defkama, celta sam procitala preko 700 puta....700 i nesto pluseva i samo par minusa.
da se razumemo kad sam dala minuse, najcesce sam bila previse pijana ili umorna dok sam citala (cese ovo prvo), pa nisam bas najbolje shvatila sta autor hoce da kaze. Nije on siroma kriv.
Takodje, jana mi se cini kao vrlo zanimljivo stivo za citanje.
(јеботе, одвојено (ел се сећаш кад си ме смарала за правопис)) неам благе, изненади ме. не могу да проценим, свако се другачије понаша на нету, ево ја се нпр. понашам ко тинејџер...
Допиа ја сам први рекао да бих те читао, чисто да знаш...
lela duso znas da imam zelju da te procitam onako.. detaljno. rekla sam ja to i u prisustvu tvoje omiljene knjige za citanje. Mada dala si mu minuse? uuu jebote nisam znala. Verovatno u tom trenutku nije mogla da mu se digne.. inspiracija za pisanje
(јеботе, одвојено (ел се сећаш кад си ме смарала за правопис)) неам благе, изненади ме. не могу да проценим, свако се другачије понаша на нету, ево ја се нпр. понашам ко тинејџер...
Jebote se pise zajedno jer je jedna rec postala, promenilo znacenje i akcenat.
23 imam. Sta si mislio, 55?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sudeci prema ocenjenim defkama, celta sam procitala preko 700 puta....700 i nesto pluseva i samo par minusa.
da se razumemo kad sam dala minuse, najcesce sam bila previse pijana ili umorna dok sam citala (cese ovo prvo), pa nisam bas najbolje shvatila sta autor hoce da kaze. Nije on siroma kriv.
Takodje, jana mi se cini kao vrlo zanimljivo stivo za citanje.
22.
A koliko ja imam, jebote?
ШКК ?
Šomi, pa to je neprocenjivo. :)
Ajmee što smo brzi... Lešinari razlaz, nejvesta se izjasnila :)
lela duso znas da imam zelju da te procitam onako.. detaljno. rekla sam ja to i u prisustvu tvoje omiljene knjige za citanje. Mada dala si mu minuse? uuu jebote nisam znala. Verovatno u tom trenutku nije mogla da mu se digne.. inspiracija za pisanje
Jebote se pise zajedno jer je jedna rec postala, promenilo znacenje i akcenat.
23 imam. Sta si mislio, 55?
Somi, naci cu te u gradu.
Наћи ћу вас у библиотеци!
nije jano nego je bila previse pijana da cita.
Наћи ћу вас у библиотеци!
ahahahahhahahah xD
Пуфили негде си рекла да си гастос, па сам мислио да си оно минумум 25+ ако не и 3 банке...
Pa lepo kaze Zezator, visedecenijska nejebica.
Ђес Самх..
Ђес Фејс.
Đeste Fejs i Samh...
Фацо, не квари нам традиционалано идентичан разговор. :)
Nije keltu nego si ti prerano izbacio sva slova. Pa nije uspela da uhvati na vreme da uziva kao covek :)
Štos pička. Mogao bih ja postati treći, tradicionalno. :)
Избургијаћу нешто код Фејса за тебе, видећемо. Али мораш добро да познајеш градиво.