Pametnicu bih čitao naglas, pa snimao diktafonom i puštao znanja željnima, niko ne bi smeo sam da lista. Do trenutka kada bi skontala vrednost dizajna svojih korica, i da želi da bude prelistavana od istoka do zapada, već bih je znao napamet, i ugodno bih se usidrio u starost i prepričavao je omladincima oko logorske vatre. Ali prvo bih je za rastanak metio u one uvijače za sveske da ne mož' da se migolji, pa udri dijagonalni princip, 2 strane u 30 sekundi!
Pametnicu bih čitao naglas, pa snimao diktafonom i puštao znanja željnima, niko ne bi smeo sam da lista. Do trenutka kada bi skontala vrednost dizajna svojih korica, i da želi da bude prelistavana od istoka do zapada, već bih je znao napamet, i ugodno bih se usidrio u starost i prepričavao je omladincima oko logorske vatre. Ali prvo bih je za rastanak metio u one uvijače za sveske da ne mož' da se migolji, pa udri dijagonalni princip, 2 strane u 30 sekundi!
Ja bi snimao kako citam nista ne fali da podelim sa svetom i objavim na online biblioteka sajtovima .
Apsolutno, štampa košta, ja kažem da osnujemo biblioteku, pa jednom kad kupimo knjigu, ima za sve. A možemo i četvrtkom da se nalazimo, kao zadamo nedeljnu temu "energija" pa mora svako da pročita! Za stidljive snimci čitanja naglas ili diktiranje na webcam uz pretplatu!
Biću dobar, jebem mu peršun.
Јок, пишеш латиницом! А ми не признајемо антисрбеНДЕ! лолол
А таман сам кренуо да обиљежим овај свечани тренутак на "догодило се на Вукајлији" :)
Vidim da Doppia_Penetrejšn vodi. Bestseler, olololo
Фејс, гледај, поправља се... биће ваљда неки Сербин и од њега.
Биће, видим и ја :)
Фејс, шта има?
Нема ништа, код тебе?
Исто, блеја.
Како је момци?
Живимо. Како Руси живе?
Slabo Coofa, vi'š da naručujem 14-godišnju literaturu preko amazona, divljam k'o Radašin na tarabu
Е ово је страствено читање!
Не знам шта бих ти рек'о. Не миришем их нешто... Још да Вехбију обратимо, па то има да пршти перје.
Ja bi snimao kako citam nista ne fali da podelim sa svetom i objavim na online biblioteka sajtovima .
ja bih čitao SMarka...el to sme?
..........у Холандији сигурно да да.............
Него , читање се ладно одржало читаво једно вече , хмммм
Apsolutno, štampa košta, ja kažem da osnujemo biblioteku, pa jednom kad kupimo knjigu, ima za sve. A možemo i četvrtkom da se nalazimo, kao zadamo nedeljnu temu "energija" pa mora svako da pročita! Za stidljive snimci čitanja naglas ili diktiranje na webcam uz pretplatu!
CITAJ OTPAO TI KUR... ovaj oci ti otpale od citanja htedoh reci ... khm ...