Pravda za EURO BLOK

1. Kod mene u Kgu oko 80, najpovoljnije je u Swiss lion Takovo prodavnicama. A akciju podržavam!

2. Čekaj malo, jel to znači da poskupljuje i Eurokrem?

BLASFEMIJA!!! Idem tamo d'ubijem gamad! Ja sam odrast'o na eurokremu. Govnomolji!

3. Jel to znaci da je u Srpskoj pojeftinio, jeeee!!!!
    A da, zao mi je :)

4. Zeko DONESI PAR KILOGRAMA iz Trebinja kad budeš dolazila...A moram i ASATA da stisnem kad opet bude ovamo dolazio!

5. Eurokrem tabla...neprocenjivo...

6. У НС свуда 65 дин. Дођите, можете доћи. :))

7. Onaj veliki blok od 100 grama je 55 pfeninga, onaj mali je 30 pfeninga.... BUHAHAHAHAHAHA!

8. Какав је наук из случаја „Митрос”?

Никад више нећу куповати било које предузеће у Србији. Највеће економске ефекте
    постижемо кад градимо фабрике „на ливади”.

Rodoljub Drašković, vlasnik Takovo-Swisslion koncerna.

Iz Politke.

9. Таман хтедох да се упишем, захтевајући правду, али кад видех Требиње...Па не могу против својих, мајка му стара. Правда за Требиње!

10. ОСЛОБОДИ СЕ ПОРОКА, О, НИКОЛО СС 240! ТО ЈЕ ПОРОК!!! ОВАКО ТИ ДИЖУ ЦЕНУ ДА БИ ТЕ ИЗВЕЛИ НА ПРАВИ ПУТ! ЕУРО БЛОК ЈЕ ПРОЛАЗАН КАО И ТВОЈ ОВОЗЕМАЉСКИ ЖИВОТ! ОСЛОБОДИ СЕ! СПАСИ СЕ!

11. Onaj veliki blok od 100 grama je 55 pfeninga, onaj mali je 30 pfeninga.... BUHAHAHAHAHAHA!

Taj rad :D :D !!!

12. Penzioner

A moram i ASATA da stisnem kad opet bude ovamo dolazio!

Pravda za Asata!

13. Doteru, teško se poroka EURO BLOKA mogu osloboditi! IZMISLILI nov EURO BLOK, manje masan (ko poručen za mene) i danas u "Idei "55 DINARA , a za 3 kupljena dobiješ jedan GRATIS! Razgovaro sa promoterkom, (uh izgledala dobro skoro kao i proizvod koji reklamira) i rekla mi je da je u Svisovim prodavnicama 55-60 dinara a da je u trgovinskim lancima skuplji jer ga smatraju za UVOZNU ROBU! A lajt EURO BLOK NAŠ PROIZVOD!!!

14. Podržimo druga Penzionera, podmlatka Krkobabićeve partije!
    Pravda za EUROBLOK!

15. Nema veze aurora, kad je u pitanju cena EUROBLOKA ima da pređem preko toga!:-)
    EURO BLOK- budi u vama bratstvo i jedinstvo!:-)

16. Ne znam, taj prag ne mogu da pređem pa i ne znam kakve su cene :)

17. Večeras specijalno jedan euroblok za Penzionera!

18. Nemoj džabe da vučeš, on ne dolazi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.