Print Screen

  1. Hvala ti k'o bračnom drugu!

  2. ма све за вас... <3

  3. faco, kako misliš gadžeti?
    Win7 gadžeti ili Rainmeter?
    Ako je za Rainmeter, samo ga stavi u startup i ne bi trebalo da ima problema, mada verovatno i u podešavanjima ima da se namesti da se sam pali, meni je tako od početka :/

  4. Rainmeter гаџети. Само што у опцијама колико видим нема опција аутоматског паљења, нити могу овако да га ставим у старт ап јер га нема у листи програма, а нема ни опције додавања програма у старт ап листу.
    Дакле, ово пишем пропало. Али и даље чекам да неко понуди алтернативу :)

  5. Mislio sam da otvoriš start i tu nađeš startup folder, tu napraviš prečicu do Rainmeter.exe fajla, tako je meni instalacioni čarobnjak uradio sam :)

    EDIT: Ako ovo ne mereš, a ti otvori regedit, dođi do
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    Desni klik, "Create a new String Value", nazovi Rainmeter, a vrednost (value) podesi na putanju do Rainmeter.exe fajla, u mom slučaju
    C:\Program Files\Rainmeter\Rainmeter.exe

  6. I dalje moj najlepsi.

  7. YeahBatch
    I dalje moj najlepsi.

    Sanjaj.

  8. http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/4/11509420090-orig.jpg

    Nije previše različit od ranije verzije, ali nov operativni sistem 'vo 'no :)

    Jebao vas Windows 7 po sred rča...

    7-ica je tako passe.

  9. Sanjaj.

    Aj, dobro. Posle tvog.

  10. Koji je Male Vidre?

    Moj je najlepši za oko.

  11. Само да поцетим ко доминира темом...

  12. Lepa ti je pozadina, to je to...

  13. Kako su jebeno kul ovi što pljuju po sedmici i koriste DOS. Da iole znaju šta rade na tom istom kompu znali bi zašto neki ne koristim xp.

  14. Brate, kako iko moze da kaze da je nesto lepse od Vojvode?

  15. Не контам оне који имају 1 или 2 иконице на Десктопу, који ће им онда курац уопште, могу конзолно све да покрећу?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.