Terminator 2 KVLT

1. Mr. Moon
    Ja imam istu jaknu k'o Šrafcenegeeeeeeeeeeeeeeeeer, breeeeeeee!!!

И ЈАААААААААА :))

2. Ја се дан-данас сећам у детаље тог дана кад сам код комшије први пут гледао овај филм на ВХСу. Јеботе, цео дан је чекао касету. Била му пуна кућа људи. После су спајали рекордере да преснимавају до касно у ноћ.

3. Marmelada ti si puko. To je glavni štos u filmovima, razjebi sve što je u budžetu.

4. Пошто су моји кадгод држали видео клуб, сећам се постера који је био у локалу, јако ми је жао што га нисам сачувао.

Не сери да си имао видео клуб! То ми је један од клиначких фетиша. Проводио сам сате у видео клубу још док сам имао једноцифрен број година, а и касније.

А да, уништавање аутомобила и мотора у филмовима иначе доживљавам веома емотивно. :)

Је л' беше у оном филму са Сталонетом у затвору кад они направе кола, среде их цакум-пакум, мотор шљака к'о швајцарски сат, још скроз јебачки средили ауто, изгледа као нов, па им га после сјебу остали затвореници? Који беше то филм, баш сам се избедачио кад сам то гледао.

5. Ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0097770/.
    I ja se smorio k'o točak u gepeku...

6. Је л' беше у оном филму са Сталонетом у затвору кад они направе кола, среде их цакум-пакум, мотор шљака к'о швајцарски сат, још скроз јебачки средили ауто, изгледа као нов, па им га после сјебу остали затвореници? Који беше то филм, баш сам се избедачио кад сам то гледао.

Са Сталонеом јебо га ја. Направе га лепо и после га противно правилима истерају у двориште, и кад их мурија у'вати, униште ауто пендрецима. Бедак брате, стварно. Ауто беже ваљда Форд Мустанг, "Елеонор".

7. http://www.shoppingblog.com/pics/linda_hamilton_T2.jpg

Baš sam danas bio sa drugom jednim i stalno mu ponavljam kako mu majka liči na nju, a i liči, majke mi

8. SMarko jel si je spavao?

9. Aham, obavezno.... trt

10. И како неко може да уништи тај ауто, уста га јебем?

11. Realno ima veći biceps od tebe, otresla bi te ko seljak slinu u oranje.

Brate taj Mustang je ručni rad, a upravnik je to dobro znao. Više ih je zabolelo što su im oni sjebali auto, nego da su njih umlatili palicama.

12. Joj, jes' dobar film. Želela sam da budem Sara Konor kad porastem, ali bez onih koji ganjaju da me utepaju.

13. Aj budi, onda će SMarko da te spava lolololo.

14. To možda tebe. Ja sam jedno dvajs kila i isto toliko godina daleko od nje, za razliku od tebe koji si i žensko pride. :)

15. Lololololo smeš da proveriš?

16. Neka hvala, treba i tebe da šarmiram, pa da me smaraš svaki dan. :P

17. Lepo je Terminirati lepe devojke hahaha.

18. Ja i dalje mislim da je onaj mali pederčić neviđeni.

19. Veci gej ne postoji!!!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.