Terminator 2 KVLT

1. TERMINATOR JEBE!

Sad sam stavio da se skidaju prvi i drugi deo. :)

2. Код мене у крају, Терминатор је толико квлтан да се наш локални провајдер зове Скајнет, жива истина. Ја се конектујем на нет преко Скајнета, а ви не! Њањањањања! лоплоооло

ТЕРМИНАТОР ЈЕБЕ!

3. Jogurte, samo ti njima davaj pare. Kukaćeš kad ti kad bace bombu ko Sandokan MC.

4. Ja noćas skinula i odgledala :)

5. Ja moram da odgledam prva dva dela ponovo, posle možda i treći. A čuo sam da je četvorka sranje, šta vi kažete?

6. Što reče Uroš, Terminator se završio drugim delom.

7. Ima tu nešto. I ll be back!

8. Ceo serijal je odličan, mada je u četvrtom moglo malo više akcije. Od svih likova meni je bila najbolja T-X (Kristanna Loken) iz trećeg dela.
    Za razliku od velike većine ljudi, navijam za Skynet i smatram da je bilo krajnje vreme da se serijal nastavi bez Švarcenegera. Jeste da je model 101 serije T800 legendaran, ali prava je šteta da tako dobra mašina deluje tupavo zahvaljujući dotičnom.

9. Па, није то нека добра машина. Т-800 је први модел након Т-600, зар не? Прилично заостао у односу на Т-1000 и Т-Х.

Четврти део има довољно акције, али је, као што рекох, емо. И доста наивно урађен.

10. Mislio sam na celu 800 seriju. U svakom slučaju, bolji je od čoveka i ja bih bio zadovoljan sa T-850 telom, mada bih najviše voleo T-X.
    T-600 je sranje, ali deluje dosta upečatljivo, naročito skinjob verzija.

11. Ја овај задњи и серију нисам гледао. Једном сам погледао трећи и што се мене тиче то је то. Што да ми одузимају време, за које могу да гледам први и други.

12. Кам вид ми иф ју вант ту лив!
    http://www.defocus.net/2009/08/img/arnold.jpg
    КВЛТ!

13. Ja i sad ustreptim kad najave neki od delova.
    Drugi tek. Veći mi je gušt kad ga daju na tv-u, jebem li ga što. Tripujem da ne gledam samo ja, pa mi do jaja.
    Najviše se ložim na početak filma kad prebije one bajkere.
    Kako je bio ladan kad mu je lik ugasio tompus na sisu.
    Momenat kada ga Švarci pogleda Kinez pogledom me razbije, jer znam šta sledi.
    Udriiiiiiiii, lomi...... uh

14. Razmisljam da skinem celu Sarah Connor Chronicles seriju. Gledao sam pojedine delove na youtube i malkice sam razocaran u neka resenja, ali i dalje mislim da je treba odgledati.
    Prvo ona Sara uopste ne lici na Lindu Hamilton, a John izgleda kao balavac. Cameron je super uradjena ali ova nova serija T-888 mi je nekako slaba u poredjenju sa T-RIP (T-800) i T-850 (iz treceg dela), jer je mrtav nakon nekoliko pogodaka iz shotke u glavu.
    T1001 je strava i mnogo elegantniji od T-1000.

15. ko osim mene misli da je terminator kec malo underrated?

16. Па и није толико, одличан је само је Т2 много бољи, воле људи и први део.

17. Ово морам да почнем да радим :

This is a morning ritual that I need to share with the world. It is called "The Terminator". First, you must crouch down in the shower in the classic "naked terminator traveling through time" pose. With my eyes closed I crouch there for a minute, visualizing that I am either Arnold or the guy from the second movie, but more than often Arnold. I start to hum the terminator theme first quietly in my head and then continue to build up the hum so those outdoors of the shower might be wondering if a terminator is near. Then I slowly rise to a standing position, crack my joints, and open my eyes. It helps me to proceed through my day as an emotionless, cyborg badass. If im feeling like a big time badass, I'll step out the shower completly nude, scanning people around me and then ask them for their clothes.

18. Ххахахахах!!!!

19. Сти прсо Њојтек лололо

20. Е стварно ћу да почнем ово да радим, добро је за самопоуздање. :)