Ко последњи победник (104)

1. Jedna drugarica iz doma već dugo preko neke agencije ide na ta statiranja.. Za snimanje tog dana trebalo im je oko 200 statista, tako da je ona povukla nas 10ak iz doma koji smo bili slobodni. Jesu nas drndali ceo dan, ali 15 evra dnevnica, jebiga. Tad mi dobro došlo.

2. Pa ono, da bude komplet suva, treba oko 5-6 sati. Sad je luftiram i fenom, jer ne planiram da osvanem budna, tako da će mi trebati oko 2 sata.

3. и нису неке паре :Р

СТАКЛЕНА ГЛУМИ

4. Videću tebe kad budeš zarađivao, a da to nije kladionica.

5. Džanki, šta nisu pare?!
    Ona je bar dobila nešto, ja sam bio zapisničar skoro na nekom takmičenju u karateu i dobio sam samo pljeskavicu.

6. Šetaš se u opancima po centru Beograda, gleda te predsednik, dobiješ sendvič, sokiće i kaficu, i još pride 15 evra. Ja se ne žalim. Išla bih opet.

7. А шта као пљескавица ти мало а? :))

Како јебе онај ИП Мен , ко змај ......

8. Nikola, zdravo! :)
    Staklena, što se mene tiče, dobra ti je zarada bila.

9. jbt, pa ja sam cijeli dan iznosio vrata na 5 i 6 sprat za 15 eura...
    vidi se džanki da nisi fizikaliso...

ja konto oni zovnu tako neke iz amaterskih pozorišta ili neku djecu iz školskih sekcija, čisto da vide kako to izgleda malo...

10. kojem kika, možda sam te vido

11. Laki, gledao si film?

12. Ma pusti Džankija, shvatiće i on kad odraste.
    E da Kiko, setila sam se jednog detalja za onu Ljilju što sam ti je spominjala..ona je dugo trenirala karate kao klinka, dogurala do crnog pojasa. Možda je ipak znaš. :)

13. Šetaš se u opancima po centru Beograda

OVAKO STAKLENA?
    http://www.youtube.com/watch?v=-8fiDjUmk2U

14. Да да, да да, јесте, да, може бити...

Кладионица мене финансира, много више него што ти мислиш !

15. Nikola, to je bilo takmičenje u Varvarinu.

16. Da, ta scena je snimana u jednoj uličici koja iz Knez Mihailove vodi do Studentskog trga. :)

17. Јесам , био на тевеу ......Изгледа да му је требало да се добро подсети зашта се бори да би га самлео на крају......што се мене тиче могао је то одмах на почетку да уради ,ал све у свему добар филм....

18. Ја ћу после да идем да гледам ИП МЕН-А !

19. Laki, jesi li gledao treći deo?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.