Ко последњи победник (104)

1. Čini mi se nekih 10 - 15 metara. Jbg, meni problem pravi ova leva šaka koju sam lomio. Ona ne može da izdrži više..

2. u jbt, pa ti si veća životinja od lakija...

a jel imaš i nešto u školi, kao obavezno ili sve onako s voljom?

3. Ја ако рачунам све тренинге , теретану , кардио и кик бокс , за недељу дана то му дође 8 сати тренинга ..... мени сасвим довољно , чак то је и доста.
    Е сад Кика..... :)) то је друга прича.....

4. Laki, nisi uračunao i arčenje u taj tajming. :D

5. Laki, hoćeš da probaš da radiš jednu lepu vežbu?

6. Ајде реци...

7. Pazi: treba ti jedna uspravna šipka (može i partner da ti drži motku uspravno). Ti prvo treba da sedneš leđima ka motki, zatim uhvati šakama motku/šipku. Krećeš da se penješ uz šipku/motku koristeći samo šake, a oslonac na zemlji su ti samo pete. Kad se popneš najviše što možeš, kreni da silaziš.
    Možda nećeš moći odmah da je uradiš do kraja..

8. dobro vam reče stklena... jel vi i u to vježbanje računate i ono vrijeme kad krešete nešto...

9. Делује зајебано , прво сам разумео да се само шакама пењеш , мислио сам ,,,,ма де нема шансе ,кад оно има и пете....пробаћу .....

10. Ja ne računam jebanje.

11. Ја нисам рачунао то , са тим би изашло , ихаха више........

12. Laki, možeš da se penješ i kada legneš na zemlju licem ka zemlji. Tako je malo lakše.

13. Kika , kako se tacno zove ovaj 360 kick na 27. sekundi ?Bojka ga cesto primenjuje..
    http://www.youtube.com/watch?v=Y7rjpStup5I

I na 38-39 sekundi

i na 1:02

i na 3:06 i jos 20 mesta u filmu :D

14. Ја бих нешто да јебем

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.