Ко последњи победник (104)

1. Зајебавам се, шта ти је...

ПОСТЕРЏИЈЕЕЕ

2. Па да, Стаклена, и ја то приметио. Моја једва прешла 10 плусева, немам ни мотива да пишем, кад од 40 сома људи само 15 оцени.

Какво окупљање, Милка?

3. Mila, kad je Kika na sajtu, ne treba ti niko više.

Јесте ли чули? :))

Данк, па ваљда је вечерас. Можда сам погрешила, али знам да су раније планирали за ову суботу.

4. ej ljudovi idem ja još malo ČITATI I KOMENTARISATI pa na spavanje

laku noć svima...

5. Buri, ćao.
    Ljudi, kakve se meni misli roje po glavi... Ovo nije normalno...

6. Ма, где ја знам, свратим једном недељно... Немам појма да сенеко договарао.

7. a koji je fazon sa vašim ''golim'' avatarima? Jel bag zbog gifova? Ne znam, sad sam došao iz grada pa mi neobično malololoolo!!

8. Нема више гифова, реко сам кајзену да их избаци. :Д

9. Ноћ, буренце.

Јесте, букс, имали смо гифове, па нам скинути...

10. А и који ће вам.

11. Лаку ноћ, Бури.

Јес' бре, на оној јавној за окупљања. Проверих, данас је. :)

12. Па што не отидосмо? лоло

13. Evo nam i NemO! :)

Mila, šta ima, bre? :))

14. nem0

А и који ће вам.

Мени реално ни не треба. Ја сам део вукајлијашке опште културе лололо

15. Ич паметно! Полуд'ла сам! :)
    Шта има ново код тебе, м?

16. Ој лоло
    измена: ој лолЕ

17. Ništa novo. Izgruvao sam danas poslednji trening za ovu nedelju i sad mogu da odmorim lepo... Što si poludela??? :))

18. Причај нам детаље, Милка! Што си луда?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.