Људи, ја сам управо сазнао да сам се упознао са Милом, да сам јој рекао да сам мислио да има 48 година(каква сам ја стока) и да ме девојка чак два пута и сликала, и да сам стајао са Лемајом... А ја се не сећам, који сам ја алкос, боже како ме блам сад... Милка, извини и јавно :(
А, дај, Мила, не знаш како ми је непријатно, бре... Ниси смор, то сам ја лупао пијан, идем да се избичујем сад! Али и даље се нећу сећати ни твог лика ни разговора. Ужас колико ме Гамби тад напио :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Па оне које су остале! Ти за почетак, качи!
Lepe žene, Mila. Takve kao ti. Kači sliku!
Е, стварно, Лестат не зна ни зиљав да буде... Срамотно. ОН НЕ ПОСТОЈИ!
Lestate, ti si moj dupli!
Нећу. Моја слика је стајала читава два дана овде и то је доста.
ŠTA BRE NE ZNAM! EVO VAM GA NA!
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/30719_123443057675512_100000294544432_217690_5511512_n.jpg
Sećam se, Mila, ali ja hoću KRUPAN PLAN!
Ау, како сам се избламирао сад... јооооооооој људииииииииииии!!!
Biću MOMA kad porastem!
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/200907/12887/medium_245461_14-10-08_1832.jpg?1297518604
Ako Lestat ne postoji, to znači da ni Moma ne postoji!
Кика, ти не смеш да се јављаш. :) Као, тражио си слику и ником ништа.
Људи, ја сам управо сазнао да сам се упознао са Милом, да сам јој рекао да сам мислио да има 48 година(каква сам ја стока) и да ме девојка чак два пута и сликала, и да сам стајао са Лемајом... А ја се не сећам, који сам ја алкос, боже како ме блам сад... Милка, извини и јавно :(
Мома је дупли, не постоји наравно
Mila, kako to misliš? Ja sam tražio KRUPAN PLAN!
Lj00b0m0rne d00sxe m0g00 d@ mee p00sxe!
Данк, шта ти је? :))) Ниси ми рекао да изгледам к'о да имам 48, него да сам такав утисак на сајту оставила. Ваљда сам смор. :))
Je l' dobra riba Danče? I nemoj da mi glumiš džentlmena nego kaži. :)
А, дај, Мила, не знаш како ми је непријатно, бре... Ниси смор, то сам ја лупао пијан, идем да се избичујем сад! Али и даље се нећу сећати ни твог лика ни разговора. Ужас колико ме Гамби тад напио :)
Čekaj, Mila, ti čekaš da postavim sliku svoje kike? :)
Je l' dobra riba Danče? I nemoj da mi glumiš džentlmena nego kaži. :)
Кажем опет да се не сећам ниједног детаља. А она се није сетила за ових 4-5 месеци ни да помене :)