Zna li neko koji je ovo film?

1. http://www.imdb.com/title/tt0388139/ ? Samo sam ukuco deaf fj movie, nisam gledo te ne dznam.. Ako jes..

2. Paz mene glupog to sam mogao, jeste taj je :) Hvala :) Odgledaj ga :)

3. Aj viđeću neđe, čini se zanimljiv.. NIšta čuš..

4. Ovaj, delom je i poucan, pokazujuj u filmu sta je droga ucinila od coveka...

5. dokumentarni film o klincu koji je bio genijalan i koga su svi voleli ali je bio jako depresivan i rokno se sa nekih 15...
    dal je bio skejter ili je grafite radio..tako nesto
    mislim da je HBO radio..istinit

6. @ mussashe Boy Interrupted http://www.imdb.com/title/tt1327819/ Kod nas su ga preveli Prekinuto dečaštvo.

Veoma potresan film, secam se da sam runzao ko šiparica kada sam ga gledao.

7. Koji je ono film sa nekim robotima ? Mislim da je rađen po crtaću sa robotima ? Sada je popularan mnogo, i dobar je film, samo sam zaboravio ime.

8. Transformersi?

9. Jeste verujem da se tako zove, hvala ti neizmerno broj 22.

10. kako se zove serija, puštaju je na fox life... o liku koji ima listu stvari koje mora da uradi pre smrti...

11. еее овако има један филм давно сам га гледао, радња је смештена у америци за време рата севера и југа и ту отац има 3 сина од којих је најмлађи бред пит, и сва тројица одлазе у рат.. нешто се као зове заборављене реке нешто тако... јел може неко да ми помогне ?

12. Legenda o jeseni
    Ćaća im Antoni Hopkins, šlogiran.
    "zaboravljene reke", bio si blizu :D

13. Verovatno si pomešao film sa Patriotom od Mel Gibsona, pošto je taj o Građanskom ratu, a Leđende su o Prvom svetskom.

14. Da, i u "Patrioti" nema Bred Pita.

15. џоноване сине митре убо си га ! хвала пуно тебра

16. Dakle, samo sam jednom gledao film i to poodavno, pa sam najveći deo radnje zaboravio a o glumcima da i ne pričam:
    PRiča prati policajca čija je žena nastradala u terorističkom napadu na federalnu zgradu negde u SAD (jasna asocijacija na napad u Oklahoma Sitiju). On se vraća na posao i prati trag do budućeg napada. Kroz istragu, dolazi do nekih saznanja koja ga navode na sumnju da je vlada umešana u prethodni napad, da bi na kraju, nizom bizarnih nameštaljki i sam postao nevoljni objekat preko koga teroristi vrše novi napad i ni kriv ni dužan nakon smrti biva optužen da je pomerio pameću i da je zbog smrti žene digao u vatduh sebe i još jednu federalnu zgradu... (nešto ovako).

17. Film u kome glumi Brus Vilis i upoznaje nekog decaka genija koji crta neke lavirinte ili sta vec, e sad tog decaka zeli i CIA, ili ko vec, nemam pojma, samo znam da je do jaja triler.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.